Açılış Kupası fikstürü çekildi

Açılış Kupası fikstürü çekildi

KKTC Basketbol Federasyonu, Sağlık Bakanlığı ile imzaladığı protokol sonrasında ilk organizasyonunu Açılış Kupası adı altında düzenliyor.

A+A-

31 Ekim cumartesi günü başlayacak olan organizasyonun fikstür çekimi gerçekleştirildi. Federasyon lokalinde yer alan kura çekimi Covid-19 önlemleri kapsamında açık havada yapıldı. Tek devreli lig usulüne göre oynayacak olan kupada ilk dörde girecek olan takımlar 1-4 ve 2-3 şeklinde 4’lü final oynayacak. Yapılan kura çekimi sonrası fikstür şu şekilde oluştu:

 

1. Hafta

ÇTSK – Soyer Hacıganimler

Koop – GAÜ

YDÜ – DAÜ
 

2. Hafta

Soyer Hacıganimler – DAÜ

GAÜ – YDÜ

ÇTSK – Koop

 

3. Hafta

Koop – Soyer Hacıganimler

YDÜ – ÇTSK

DAÜ – GAÜ

 

4. Hafta

Soyer Hacıganimler – GAÜ

ÇTSK – DAÜ

Koop – YDÜ

 

5. Hafta

YDÜ – Soyer Hacıganimler

DAÜ – Koop

GAÜ - ÇTSK

 

Kupası öncesi basına akreditasyon için PCR testi

KKTC Basketbol Federasyonu tarafından 31 Ekim 2020 cumartesi günü başlayacak olan Açılış Kupası karşılaşmaları öncesi görev yapacak olan Foto Muhabirlerine PCR testi yapılarak akreditasyon yapılacağı duyuruldu. Konu ile ilgili olarak Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği’nden yapılan açıklamada ilgili federasyonun Sağlık Bakanlığı ile yaptığı protokol şartlarına göre kupanın oynanacağı, karşılaşmaları izlemek için görevli foto muhabirlerinin saha içerisinde yer almak istemeleri halinde maskeli olmaları ve PCR testi yaptırmaları gerektiği, tribünden karşılaşmayı takip edecek olanlardan test istenmeyeceği ifade edildi.

Saha içerisinde görev yapacak olan foto muhabirlerinin PCR testlerine KKTC Basketbol Federasyonu’nun aracılık edeceği ve herhangi bir ücret istenmeyeceği duyurulan açıklamada, karşılaşmalarda foto muhabiri olarak görev yapacak olan kişilerin 28 Ekim Çarşamba günü saat 15.00’e kadar Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği’ne 2236650 numaralı telefondan veya ktsyd1@gmail.com adresinden başvuru yapmaları gerektiği ifade edildi.

Bu haber toplam 4706 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.