Açılış 12 Ocak’ta yapılıyor

Açılış 12 Ocak’ta yapılıyor

Lefkoşa’da Yeşil Hat üzerinde bulunan Cirit Hisarı, bilindik adı ile Taksim Sahası’nda yapılan yenileme çalışmaları tamamlandı

A+A-

12 Ocak’ta yapılacak açılış töreni için Türkiye Cumhuriyeti Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu adaya geliyor

Türkiye Cumhuriyeti ile Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti arasında Gençlik ve Spor Alanında imzalanan İşbirliği Protokolü kapsamında yenileme çalışmaları tamamlanan sahanın açılışı, 12 Ocak Perşembe günü gerçekleştirilecek.

Perşembe günü saat 14.45’de yapılacak basın açıklamasından sonara saha kullanılmaya başlanacak.

Başbakanlık Müsteşarı Hüseyin Cahitoğlu ile Spor Dairesi Müdürü Mustafa Sütçü, sahada tamamlanan çalışmaları yerinde inceledi.

Cahitoğlu, Haziran ayında Türkiye Cumhuriyeti Gençlik ve Spor Bakanlığı ile imzalanan protokol sonrasında saha ile ilgili olarak çalışmaları başlattıklarını anımsatarak, çalışmaların hızlı bir şekilde tamamlanmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Sahanın granül serme işleminin sonunda olduklarını belirten Hüseyin Cahitoğlu, bu işlemin sona ermesi ile birlikte sahanın hazır olacağını söyledi.

Cahitoğlu, Çetinkaya Türk Spor Kulübü’nün kullanımına verilen sahanın özelde Çetinkaya Türk Spor Kulübü, genelde ise ülke sporuna hizmet edeceğini vurguladı.

Cahitoğlu ayrıca, sahanın kullanmak isteyen okullara da hizmet vereceğini söyledi.

Bu haber toplam 545 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.