9 aydır kulüpsüz Garay Liverpool yolunda

9 aydır kulüpsüz Garay Liverpool yolunda

Savunma oyuncularının sakatlığı nedeniyle zor günler geçiren Liverpool, Temmuz ayında Valencia'dan ayrılan Ezequiel Garay'ı renklerine bağlamak istiyor.

A+A-

Sezon başından bu yana stoper bölgesinde problem yaşayan Liverpool'da sürpriz bir isim gündeme geldi.

Virgil van Dijk, Joel Matip ve Joe Gomez gibi isimleri sakatlığa kurban veren Liverpool, Ocak ayında Ozan Kabak ve Ben Davies transferleriyle savunmasını güçlendirmişti. Jürgen Klopp, kadrodaki savunma derinliğini artırmak için Ezequiel Garay'ı gündemine aldı.

Express'te yer alan habere göre Liverpool, Temmuz ayından bu yana kulüpsüz durumdaki Ezequiel Garay'ı yaz transfer döneminde bedelsiz olarak kadrosuna katmaya hazırlanıyor. Savunma rotasyonuna Arjantinli oyuncuyu eklemek isteyen Liverpool, Ocak ayında da oyuncuyla görüştü ancak yapılan stoper transferleri nedeniyle bu hamle askıya alındı.

Zaman zaman Türkiye Süper Lig ekipleriyle de adı geçen Garay, 2020'nin Temmuz ayında Valencia'dan ayrılmıştı. Kariyerinde Real Madrid, Benfica ve Zenit gibi kulüplerin formasını da giyen 34 yaşındaki futbolcu 32 kez de Arjantin Milli Takımı forması giydi.

Bu haber toplam 894 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler