“7 Haziran’da sahadayız”

“7 Haziran’da sahadayız”

Binatlı Başkanı Orsel Neşe, yeni sezon hazırlıklarına 7 Haziran’da başlayacaklarını söyleyerek, hedeflerinin altyapıdan genç oyuncuları kazandırmak ve ligde kalıcı olmak istediklerini ifade etti.

A+A-

Süper Lig ekiplerinden Binatlı 7 Haziran Pazartesi günü sahaya iniyor. YENİDÜZEN’e değerlendirmelerde bulunan Başkan Orsel Neşe teknik heyetle bir toplantı gerçekleştirdiklerini ve tüm hazırlıkları tamamlayarak antrenmanları başlatacaklarını söyledi.

 

Neşe: “7 Haziran’da sahada olacağız”

YENİDÜZEN’e değerlendirmeler yapan Binatlı Başkanı Orsel Neşe, geçtiğimiz gün yol haritası çizilmesi açısından teknik heyetle bir araya geldiklerini ve başlangıç için 7 Haziran tarihini belirlediklerini söyledi. Şu an için bazı eksikliklerin yaşandığını belirten Neşe, “O güne kadar eksikliklerimizi tamamlayıp Allah’ın izniyle 7 Haziran’da sahada olacağız” dedi.

 

“Futbolu çok özledik”

COVID-19 salgını nedeniyle ülkemizde 1 yıl boyunca futbol oynanmasını “üzücü” bir durum olarak nitelendiren Binatlı Başkanı Neşe, “Futbolun paydaşları olarak futbolu çok özledik. Sağlık anlamında şu anda iyi bir gidiş var. Umarım bu böyle devam eder. Bu noktada bizlere de büyük bir iş düşüyor. Yine futboldan uzaklaşmamak için kurallara uymalıyız” şeklinde konuştu.

 

“Hedefimiz kalıcı olmak”

Yeni sezondaki hedeflerinden de bahseden sarı yeşilli ekibin Başkanı Orsel Neşe, yeni sezonda esas hedeflerinin altyapıdan oyuncu çıkarak, hem Binatlı’ya, hem de ülke futboluna oyuncu kazandırmak olduğunu söylerken, ligde de kalıcı olmak istediklerini vurguladı. Amaçlarının genç bir kadro kurmak olduğunu bir kez daha yineleyen Neşe, “çok ihtiyacımız olan noktaya transfer yapacağız” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 697 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.