5000 adet forma satışa çıkacak

5000 adet forma satışa çıkacak

Türkiye’de gerçekleşen deprem felaketi ve Gazimağusa Türk Maarif Koleji kafilesinin Adıyaman’daki İsias Otel enkazında yaşamını yitirmesinin üzüntüsü devam ediyor.

A+A-

Mağusa Türk Gücü, Çarşamba günü duyurduğu yönetim kurulu kararı ile hayatını kaybedenlerin adını 2022-23 sezonu kalanında özel tasarlanan formada taşıyacaklarını duyurmuştu. Yapılan açıklama sonrasında formalara ada genelinden büyük ilgi gösterildi. Bu gelişme üzerine Mağusa Türk Gücü formaların 5000 adet yapılarak önümüzdeki haftadan itibaren satışa sunulacağını açıkladı. 350 Türk Lirası’ndan satılacak formalardan elde edilecek gelir adlarının yaşatılması için ‘Melekler Takımı’ ile ilgili bir organizasyonda kullanılacak.

 

Konu ile ilgili şu açıklama yapıldı:

Melekler takımını unutmayacağız

Yapmış olduğumuz tasarıma yoğun ilgi ve talebe karşılık 5000 adet taraftar formamızı satışa çıkarıyoruz.

Taraftar formalarımızın tüm maliyetini Başkanımız Koral Bozkurt ve kulübümüzün yıllardır destekçisi olan Akıl Ağaoğlu abimiz üstlenmişlerdir. Onlara sonsuz teşekkürlerimizi iletiyoruz.

Taraftar formalarımızın fiyatı 350 tl olarak belirlenmiştir. Elde edilen tüm gelir Melekler Takımı ile ilgili bir organizasyonda kullanılacaktır.

Taraftar formalarımıza Kulübümüzün Canbulat stadı girişinde bulunan Storumuzdan hafta içi her gün saat 17:00 19:00 ve irtibat numaralarından ulaşabilinecektir.

Not:Taraftar formalarımız haftaya satışa çıkacaktır. Bizler gününü ve saatini yine sosyal medyamızdan sizlere duyuracağız.

İletişim no:0548 830 1945 ve 0548 857 1974

Bu haber toplam 672 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.