40 gün günde hazırlandı, dördüncü geldi

40 gün günde hazırlandı, dördüncü geldi

Ülkemizin tanınan isimlerinden vucüt geliştirme sporcusu Sami Hamidi uzun bir aradan sonra geçtiğimiz günlerde Fransa’da yeniden podyuma çıktı.

A+A-

Ilgaz Gökşan

Ülkemizin tanınan isimlerinden vucüt geliştirme sporcusu Sami Hamidi uzun bir aradan sonra geçtiğimiz günlerde Fransa’da yeniden podyuma çıktı. Yarışma hayatına uzun bir süre önce ara veren başarılı sporcu, hayatını İstanbul'da Craton Hotel'de açtığı SH Craton adı altındaki spor salonunda sürdürüyor.

Sami Hamidi kariyeri boyunca ulusal ve uluslararası birçok önemli başarılar ve şampiyonluklar yaşamış, başarılarına bir yenisini eklemek için Fransa'nın Metz şehrinde düzenlenecek olan IFBB Professional League 2021 NPC Worldwide Conqueror Classic yarışmasında Men's Physique kategorisinde yarıştı. Yarışmada 4. gelen Hamidi ülkemizi bir kez daha gururlandırarak başarılarına bir yenisini daha ekledi.

Yarışma sonrasında sosyal medya hesabından değerlendirmede bulunan Hamidi, 40 gün gibi kısa ve zorlu hazırlığın yanı sıra podyumlara çok uzun süre ara vermesinin yanında 4. lük elde ettiği için mutluluk duyan hamidi ilerideki hedeflerini de açıkladı. Sami Hamidi önündeki yarışma için bu kez 100 günlük bir hazırlık süreci olduğunu ve bu yarışmada 1. lik hedeflediğini söyledi.

Bu haber toplam 1564 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.