“4 haftada hazırlanmak imkânsız”

“4 haftada hazırlanmak imkânsız”

Doğan Türk Birliği’nin deneyimli oyuncusu Ahmet Sönmez, Kıbrıs Genç TV’de yayınlanan Kıral’ın Günlüğü programına katılarak, süreç hakkında düşüncelerini paylaştı.

A+A-

Doğan Türk Birliği’nin deneyimli oyuncusu Ahmet Sönmez, Kıbrıs Genç TV’de yayınlanan Kıral’ın Günlüğü programına katılarak, süreç hakkında düşüncelerini paylaştı. Sönmez, hazırlık sürecinin biraz daha uzun olması gerektiğine dikkat çekti. 

 

Sönmez: “Takımların hazır olması lazım”

Doğan Türk Birliği’nin tecrübeli savunma oyuncusu Ahmet Sönmez katıldığı televizyon programında, 1 aylık bir süreçte takımların hazır olmayacağını vurgulayarak, bu sürecin daha uzun olması gerektiğini söyledi. Sönmez; “35-40 gündür evdeyiz. Takımların antrenman süreci en kısa 6-7 hafta olması gerekir. Çalışmalar başladıktan 1 ay sonra ligin başlayabileceğini söylüyorlar ama bence bu süreç daha uzar. %100 hiçbir takım hazır olmayacak. Bunun böyle olmasıyla da sakatlık ihtimali çok yüksek olacak. Lig devam edeceği zaman 3-4 içerisinde maç oynanabilir ama bunu böyle yapacaksak, hazırlık sürecini uzatmak gerekecek. Önce fiziksel olarak takımların hazır olması lazım” dedi.

 

“Birçok futbolcu elini taşın altına koyacaktır”

“Benim düşüncem, ekonomik anlamda birçok futbolcu elini taşın altına koyacaktır. Boş kâğıda imza atabilecek olan futbolcu çoktur. Bu bir gerçek ki, herkes biraz fedakârlık yapacak. Bu süreci beraber atlatacağız. O kadar bir özledik ki; herkese para almadan oyna deseler çıkıp oynayacağız. Ülke olarak bu salgınla ilgili biz şu anda çok iyi gidiyoruz ve alınacak olan kararları bekliyoruz. Bence adım atarken dikkatli olmalıyız. Bir anda eskiye dönelim diyerekten başa dönmek de olmasın” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 1402 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.