4. Bedi’s Amatör Plaj Voleybolu Turnuvası tamamlandı

4. Bedi’s Amatör Plaj Voleybolu Turnuvası tamamlandı

25-26 Haziran tarihleri arasında Yeniboğaziçi Bedi’s Plajı’nda gerçekleşen 4’lü amatör plaj voleybolu turnuvası Pazar günü oynanan çeyrek final, yarı final ve final maçları ile tamamlandı.

A+A-

Cumartesi başlayan ve 16 takım, 70 sporcunun mücadele ettiği turnuvada finalde Aras Cars,  Kaybedenler Kulübü’nü 2-0 yenerek şampiyonluğa ulaştı. Üçüncülük maçında ise Foxes rakibi Godfathers’ı mağlup ederek üçüncülüğü elde etti. Turnuvanın en değerli oyuncusu şampiyon takımdan Abdalrahman Alghazi olurken en iyi takım oyuncusu ise Rahmeli Köseoğlu oldu. Turnuvanın en iyi seyircisi ise Mehmetali Sözgen oldu.

Turnuva sonunda gerçekleşen ödül töreninde dördüncü gelen Godfathers takımına ödülü Bedi’s işletme sahibi Ulaş Mullacuma, üçüncü gelen Foxes takımına Access Butik İşletmesi sahibi Mustafa Tasçıoğlu, ikinci gelen takım Kaybedenler Kulübü’ne Bircent ayakkabı mağazası işletmesi adına Özkan Eser ve şampiyon olan Aras Cars takımına kupaları turnuva organizatörü Süleyman Rebge tarafından takdim edildi.

Turnuva en değerli kadın ve erkek oyuncusuna ödüllerini Vintage berber sahibi Ümit Ateş takdim etti. Törende turnuvaya sponsor olan Ak Techno, Demolay Bar, Bircent Ayakkabı, Access Butik, Halken İnşaat, Vintage berber, Bedis Beach Bar’a teşekkür plaketleri turnuva organizatörü Süleyman Rebge tarafından takdim edildi.

Bu haber toplam 548 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.