19 üyenin eserleri sergilendi

19 üyenin eserleri sergilendi

Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği yönetim kurulu tarafından düzenlenen “Sezona Merhaba Etkinliği ve Fotoğraf Sergisi” geçtiğimiz akşam merkez binada havuz başında gerçekleşti. 

A+A-

Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği yönetim kurulu tarafından düzenlenen “Sezona Merhaba Etkinliği ve Fotoğraf Sergisi” geçtiğimiz akşam merkez binada havuz başında gerçekleşti.  KTSYD üyelerinin yanı sıra, federasyon başkanları, MOK Başkanı Dursun Koç,  LTB Başkanı Mehmet Harmancı, T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı KKTC Koordinatörü Mithat Tekçam, Türkiye Spor Yazarları Derneği Başkanı Oğuz Tongsir ve Cumhurbaşkanlığı makamındaki Ersin Tatar’ın da katıldığı gecede güzel fotoğraflar sergilendi.

Özsoy geceye katılanlara teşekkür etti

KTSYD Başkanı Necati Özsoy gecede yaptığı açılış konuşmasında  “Sezona merhaba ve fotoğraf sergisi” etkinliğine katılan herkese teşekkür etti.

Özsoy her zaman spor yazarlarının yanında olan Cumhurbaşkanlığı makamındaki Ersin Tatar’a ve TSYD Başkanı Oğuz Tongsir’e teşekkür ederek başladığı konuşmasında foto muhabiri üyelerinin eserlerinin böylesi anlamlı bir gecede sergilenmesinin çok anlamlı olduğunu ifade etti. Özsoy fotoğraf sergisine 19 üyenin eserlerinin sergilendiğini ve bu eserlerin KTSYD Merkez binasında sergilenmeye devam edeceğini de hatırlattı.

Foto muhabirleri onure edildi

KTSYD Başkanı Necati Özsoy konuşmasında fotoğraf sanatçısı Ansel Adams’ın “Fotoğraf makinasının en önemli parçası onun 30 cm arkasında durandır” sözünü hatırlattı ve bu güzel eserlerini sergiye koyan tüm üyelere teşekkür etti.

Tatar tebrik etti

Cumhurbaşkanlığı makamındaki Ersin Tatar göreve yeni başlayan Necati Özsoy başkanlığındaki KTSYD yönetim kurulunu tebrik etti. Tatar, geceyi düzenleyen, fotoğraf sergisinin, sporun sadece futbol olmadığını diğer spor dallarının da yer aldığı anıların geleceğe taşındığı bir arşiv niteliğinde olduğunu söyledi. Ersin Tatar, Kıbrıs Türk sporcusunun sesinin duyulması için Türkiye ile birlikte hareket etmenin önemine dikkat çekti.

Plaketler verildi

“Sezona Merhaba Etkinliği ve Fotoğraf Sergisi” nde fotoğrafları sergilenen KTSYD üyelerine plaketlerini Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, KTSYD Başkanı Necati Özsoy, TSYD Başkanı Oğuz Tongsir, LTB Başkanı Mehmet Harmancı ve KTSYD eski başkanları takdim ettiler.

evl-8297.jpg

evl-8304.jpg

Bu haber toplam 864 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.