“16 Ağustos Stadı çağdaş hale getirilicek”

“16 Ağustos Stadı çağdaş hale getirilicek”

Spor Dairesi Müdürü Hüseyin Cahitoğlu, devam eden Lefke 16 Ağustos Stadı’nın çalışmaları hakkında bilgiler verdi

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

Lefke 16 Ağustos Stadı’nda Temmuz ayının başında başlayan çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Zemin yeşermeye başlanırken, sırada diğer düzenlemeler yapılacak. Spor Dairesi Müdürü Hüseyin Cahitoğlu, hem çevre, hem de aydınlatma çalışmalarının Eylül ayına kadar tamamlanacağı bilgisini verirken, 16 Ağustos Stadı’nın çağdaş hale getirileceğini dile getirdi.

 

Cahitoğlu: “Diğer sahalarda yaplan herşey burada da yapılacak”

Spor Dairesi Müdürü Hüseyin Cahitoğlu, YENİDÜZEN’e konu hakkında bilgiler verdi. Cahitoğlu, bu yıl itibariyle stadın merkezi sahalardan biri olduğunu yineleyerek, Lefke’nin 16 Ağustos Stadı’nda hem idmanlarını, hem de maçlarını oynama olasılığının olmadığını söyledi. Antrenman sahasına yeni düzenlemeler yapıldığını dile getiren Hüseyin Cahitoğlu, menekşe beyazlıların çalışmalarını orada yaptığını ifade etti. Çalışmaların sadece zemin ve aydınlanma odaklı olmadığı belirten Spor Dairesi Müdürü Cahitoğlu, tribün, park yeri ve soyunma odalarının da yenileceğini aktardı. Hüseyin Cahitoğlu, diğer sahalarda tüm yeniliklerin Lefke’ye de yapılacağını sözlerine ekledi.

 

“İhale sonuçlandı, Pazartesi günü sözleşme imzalanacak”

Spor Dairesi Müdürü Cahitoğlu, ihalenin sonuçlandığını aktararak, yetkili firma ile 24 Temmuz Pazartesi günü sözleşme imzalanacağını söyledi. İhaleyi kazanan yetkili firmayla konuştuklarını aktaran Hüseyin Cahitoğlu, kendilerine çalışmaların Eylül ayına kadar biteceği bilgisi verildiğinin altını çizdi.

 

Zemin yeşermeye başladı

Temmuz ayının ilk günlerinde çalışmalarına başlanana zemin tadilatı sona gelindi. 16 Ağustos Stadı’nda, eski çimler sökülüp, alt yapısı yeniden düzenlendi ve sahaya yeni çim ekildi. Geçtiğimiz haftalarda ekilen yeni çimler, yeşermeye başladı.      

Bu haber toplam 1694 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.