15 Aralık’ta tamamlanması bekleniyor

15 Aralık’ta tamamlanması bekleniyor

Spor Dairesi Genel Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Cahitoğlu, Taksim Sahası olarak da bilinen Cirit Hisarı’nda çalışmaların tamamlanma tarihini açıkladı

A+A-

Cirit Hisarı, bilindik adı ile Taksiö Sahası’nın yeniden hayata geçirilmesi için Başbakanlık, Spor Dairesi çalışmaların sona geldiğini açıkladı.

Spor Dairesi Genel Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Cahitoğlu, devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek bilgi aldı. Çalışmalarla ilgili olarak açıklama yapan Hüseyin Cahitoğlu, sahanın yeniden ülke gençliğine kazandırmak adına başlattıkları çalışmaların sonuna geldiklerini söyledi.

Cahitoğlu, Haziran ayında Türkiye Cumhuriyeti Gençlik ve Spor Bakanlığı ile yaptıkları KKTC hükümeti arasında imzalanan protokol sonrasında sahada başlattıkları çalışmaların hızla tamamlanma noktasına geldiğini belirtti.

Zemin tesviyesinin hazır olduğunu, direnaj sisteminin de tamamlandığını ifade eden Cahitoğlu, zemine serilecek halının en geç yarın ülkede olacağını söyledi.

Hüseyin Cahitoğlu, her şeyin yolunda gitmesi durumunda 15 Aralık tarihinde sahadaki tüm çalışmaların tamamlanmış olacağını söyledi.

Bu haber toplam 474 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.