“1 Ekim’de çıkacak karardan umutluyum”

“1 Ekim’de çıkacak karardan umutluyum”

K-Pet Süper Lig ekiplerinden Yonpaş Dumlupınar’ın teknik direktörü Sedat Devecioğlu, futbolla ilgili son gelişmeleri YENİDÜZEN’e değerlendirdi.

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

K-Pet Süper Lig ekiplerinden Yonpaş Dumlupınar’ın teknik direktörü Sedat Devecioğlu, futbolla ilgili son gelişmeleri YENİDÜZEN’e değerlendirdi. Genç teknik adam, son gelişmeleri olumlu karşıladığını aktararak, futbolun geleceğiyle ilgili Sağlık Üst Kurulu’nun 1 Ekim’de açıklayacağı karardan umutlu olduğunu söyledi.

 

“Yapılan çalışmalar umut verici”
Yonpaş Dumlupınar teknik patronu Devecioğlu; “Geçtiğimiz Cuma günü yapılan KTFF Genel Kurulu’nda Başkan Hasan Sertoğlu’na tam yetki verildi. Yapılan çalışmalar umut verici. Ben 1 Ekim tarihinden umutluyum. Umarım, en yakın zamanda futbola döneriz” değerlendirmesini yaparak, imzalanan protokolün 1 Ekim’e yetişmeyeceğini ve beklemede olduklarını dile getirdi.

 

“Oyuncular için kayıp oldu”

Ülkemizde Covid-19 vakalarının artış göstermesiyle salgının ciddi boyutlara ulaşmaması için çalışmaları yarıda kesmek zorunda kaldıklarını aktaran Sedat Devecioğlu, bunun oyuncular için büyük kayıp olduğunu, gerek bireysel, gerekse takım çalışmalarıyla birlikte bu eksikliğin kısa zamanda giderilebileceğini söyledi. Devecioğlu, sağlığın her şeyden önemli olduğunun da altını çizdi.

Bu haber toplam 3489 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.