Zirvedekiler değişmedi

Zirvedekiler değişmedi

CentimenLig’de ilk devreyi lider tamamlayan takımlar, ikinci yarıdaki 7 haftada hata yapmadı

A+A-

Çin’in Vuhan kentinde çıkan ve kısa sürede tüm dünyaya yayılan Coronavirüs vakası Kıbrıs’ın kuzeyinde de görülmüş, Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) maçları ileri bir tarihe ertelemişti. Şu ana kadar futbol liglerinde 22 haftalık bölüm geride kalırken, CentilmenLig’de ilk devreyi lider bitiren Gönyeli ve Görneç takımlarını liderliğini devam ettirdi.

 

Gönyeli ve Görneç’in üstünlüğü devam ediyor

CentimenLig’de A takımlar bazında Süper Lig’de Gönyeli, Birinci Lig’de ise Görneç zirvede yer alıyor. İki ekip, ilk devreyi de lider bitirirken, ikinci devrede geçen 7 haftalık bölümde rakiplerine zirveyi kaptırmadı. 22 hafta sonunda Süper Lig’de Gönyeli -147, Birinci Lig’de ise Görneç -117 puana sahip.

 

Gençlerde zirve Baf Ülkü Yurdu ve Yalova’nın

Genç oyuncuların mücadele ettiği U21 Süper Lig ve U21 1. Lig’de zirvede bulunan takımlar değişmedi. U21 Süper Lig’de -212 puana sahip olan Baf Ülkü Yurdu, U21 1. Lig’de de -215 puanla Yalova zirvede bulunuyor. İki takım da, CentilmenLig’in zirvesinde ilk yarıyı tamamlarken, ikinci devrede oynanan 7 haftada hata yapmadı. U21 1. Lig’in lideri Yalova, -215 puanla aynı zamanda 22 hafta sonunda tüm liglerin en ‘centilmen’ takımı olmayı da başardı.

1-034.jpg2-024.jpg

 

Bu haber toplam 889 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.