Yürekli’den ‘özgüven’ vurgusu

Yürekli’den ‘özgüven’ vurgusu

Üst üste üç maçını kazanan Göçmenköy’de teknik sorumlu Kemal Yürekli, Yenicami galibiyetinin özgüven açısından önemli olduğunu belirtti.

A+A-

Hüseyin Kıral

K-Pet Süper Lig’in 5’inci haftasında Yenicami’yi 3-2 mağlup ederek üst üste üçüncü galibiyetini alan Göçmenköy’de galibiyetin mutluluğu hakim. Teknik direktör Kemal Yürekli, karşılaşmaya çok iyi motive olduklarını, takımın özgüveni açısından bu galibiyetin çok güzel olduğunu belirtti.

 

Yürekli: “Öyle bir motive olmuştuk ki, kaybedersek üzülürdük”

Yenicami ile oynadıkları karşılaşmayı değerlendiren Kemal Yürekli, “Bizim için güzel bir galibiyet oldu. İyi çalıştık, rakibimizi iyi analiz ettik. Özellikle orta saha anlamında iyi çalıştık” dedi. “Bu galibiyet bizim için önemliydi” diyen Yürekli, “İki hafta galip gelmiştik. Bunu taçlandırmamız gerekirdi. Yenicami baktığımızda kaliteli ayakları olan şampiyonluğa oynayan bir takım ama öyle bir motive olmuştuk ki, kaybedersek üzülürdük. Güzel oyunun da olması, özellikle hatlar arasında kopukluk bırakmadan oynamamız, takımın özgüveni için çok güzel oldu. İlerleyen haftalara bu özgüvenle çıkacağımız için bir artı oldu” açıklamasını yaptı.

 

“Baf maçı teknik heyet açısından da zor geçecek”

Baf Ülkü Yurdu ile oynayacakları müsabakanın özellikle teknik heyet açısından da zor geçeceğini aktaran Kemal Yürekli, “O maça da her zaman nasıl hazırlanıyorsak öyle hazırlanacağız. Galip gelmek isteyeceğiz” dedi. Mustafa Arnavut’un ve Rifat’ın 3-4 hafta aralarında olamayacağını, Ahmet Coşkun’un ve Kemal Uçaner’in ayaklarında gerilme olduğunu belirten Yürekli, sakatlanan Firket ve darbe alan Reşit’in toparlanacağını düşündüklerini ifade etti.

 

Destekçilere teşekkür

8 Temmuz’dan itibaren yoğun bir şekilde çalıştıklarını, bu hafta yorgunluk olduğu için idman sayısını düşürdüklerini belirten Kemal Yürekli, bu haftadan sonra tekrardan yüklemeye geçeceklerini, müsabakalara tek tek baktıklarını aktardı.

Her zaman yanlarında olan başkan ve yönetim kuruluna, ayrıca Nicosia Group’a teknik heyet olarak teşekkür ettiklerini belirten Yürekli, galip geldikçe her isteklerinin olduğunu, bunun böyle devam etmesi temennisinde bulunduğunu aktardı.

Bu haber toplam 1542 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.