Yıldızların rakipleri belli oldu

Yıldızların rakipleri belli oldu

Barcelona’da yer alacak “MIC 2017” Turnuvası’na CTFA Stars ismi ile geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da katılacak olan U14 karmasının kura çekimi ile belirlendi

A+A-

Barcelona’da geleneksel olarak düzenlenen ve geçtiğimiz yıl ilk kez CTFA Stars ismi ile katılım gösterilen Uluslararası Akdeniz Kupası’na (MIC) bu yıl da katılım gösteriliyor. Bir süredir turnuvanın hazırlıklarını sürdüren CTFA Stars U14 Milli Takımı’nın organizasyonda yer aldığı grup ve rakipleri gerçekleşen kura çekimi ile belli oldu.

 

C Klasmanda, L Grubu’nda yer alıyor

Bu yıl 11-16 Nisan tarihleri arasında dünyanın dört bir yanından 284 takımın katılımı ile gerçekleştirilecek olan MIC 2017 turnuvasında CTFA Stars C Klasmanında yer alacak. 14 yaş altı takımların yer aldığı bu kategoride Avrupa’nın önemli kulüplerinden Barcelona, Inter, Manchester City, Porto gibi kulüpler de yer alıyor. Yapılan kura çekiminde CTFA Stars L Grubu’nda yer alırken, grupta Japonya2dan Masaki Sports Academy, Valencia İspanya’dan GPS Spain ve Katalunya’dan EF Sant Feliu takımları yer aldı.

 

Ay sonunda kamp

CTFA Stars U14 takımı, bir süredir hazırlıklarını devam ettirirken ay sonunda Mağusa’da yapılması planlanan kamp ile çalışmaların ülkemizdeki bölümünü noktalayacak. U14’ler daha sonra 11 Nisan tarihinde 26 kişilik kafileyle Barcelona’ya giderek turnuvaya katılım gösterecek.

mic.jpg

Bu haber toplam 2034 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.