Yıldızlar Lefkoşa’da olacak

Yıldızlar Lefkoşa’da olacak

Dünya futbolunda bir döneme damga vuran yıldız oyuncular yarın yardım maçında Lefkoşa Atatürk Stadı’nda olacak.

A+A-

Geliri Lua Lua Vakfı, Kanu Kalp Vakfı ve ülkemizden ÖZEV’e bağışlanacak olan Dünya Karması – Yıldızlar Karması maçı yarın Atatürk Stadı’nda yer alacak ve bir döneme damgasını vuran yıldız isimler karşılaşmada forma giyecek

 

Dünya futbolunda bir döneme damga vuran yıldız oyuncular yarın yardım maçında Lefkoşa Atatürk Stadı’nda olacak. Bu sezon Merit Alsancak Yeşilova forması giyen Kongolu yıldız Lomana Lua Lua, Arsenal’in unutulmaz isimleri arasında yer alan Nijeryalı Nwankwo Kanu ve Tekin Birinci’nin işbirliğinde organize edilen Dünya Karması – Yıldızlar Karması karşılaşmasının geliri yardım amaçlı kullanılacak.

 

Gelir 3 vakfa bağışlanacak

19 Mayıs Cumartesi günü Lefkoşa Atatürk Stadı’nda oynanacak olan karşılaşmanın geliri üç vakfa bağışlanacak. Özel karşılaşmaya giriş ücreti 40 TL olacak ve gelir Lua Lua Vakfı, Kanu Kalp Vakfı’nın yanı sıra ülkemizden Özel Eğitim Vakfı’na (ÖZEV) bağışlanacak. 1990 yılında hizmete giren Atatürk Stadı’ndaki tribünlerin o günden sonra tamamının doldurulması planlanan karşılaşmanın biletleri Deniz Plaza, Konya Mutfağı, Birinci Turizm ve Turkcell Shop’tan temin edilebileceği açıklandı.

 

Bir döneme damgasını vuran yıldızlar

Lua Lua ve Kanu’nun yanı sıra birçok yıldız karşılaşmada forma giyecek. Real Madrid, Chelsea ve Milan’da forma giyen Ganalı Michael Essien, İngiltere Premier Lig’de forma giymiş isimlerden Aiyegbeni Yakubu ile Pascal Chimbonda’nın yanı sıra Arsenal ve Barcelona formalarını terletmiş Alex Song bu yıldızlardan bazıları. Türkiye’den bir döneme damga vuran Tugay Kerimoğlu, Tanju Çolak, Hami Mandıralı, Feyyaz Uçar, Yattara, Souleymane Youla, Hasan Kabze, Orhan Kaynak gibi isimler de karşılaşmada görev yapacak olan isimler.

Ülkemizden futbolcular da bu maçta görev yapacak. Sezon sonu itibarı ile aktif futbol yaşantısına noktayı koyan Ali Duvarcı’nın yanı sıra Binatlı’dan Kemal Uçaner, Baf Ülkü Yurdu’ndan Lawal, son olarak Ozanköy forması giyen Lewis Mike ve Beşiktaş forması ile bildiğimiz, bu sezon Türk Ocağı’nda görev yapan Michael Eneramo karşılaşmada görev yapacak. Karşılaşmayı eski hakemlerden Savaş Tilki yönetecek.

Bu haber toplam 1857 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.