Yiğitcan Erzurum’da piste çıktı

Yiğitcan Erzurum’da piste çıktı

Yiğitcan Hekimoğlu ve antrenörü Celal Keleş, 5. Erzurum Sprint ve Bayrak Kupası’nda son durumlarını görme adına yer aldı

A+A-

Ülkemiz elit atletlerinden Yiğitcan Hekimoğlu, 24-25 Temmuz tarihlerinde Erzurum’da düzenlenen 5. Erzurum Sprint ve Bayrak Kupası organizasyonunda yer alarak yarıştı.

Antrenör Celal Keleş’in de yanında yer aldığı Yiğitcan kupada 100 metre, 200 metre ve 4x100 metre branşlarında yarıştı.

Organizasyonun ilk gününde 100 metrede piste çıkan Yiğitcan, -1.4 rüzgarla beraber 10.70’lik bir derece elde etti. Yiğitcan serisinde dördüncü, genel sıralamada 12’nci oldu. Aynı gün Yiğitcan 4x100 metre yarışında yer aldı. Kayhan Özer, Ertan Özkan ve Aykut Ay ile birlikte yarışan Yiğitcan, takımı ile birlikte elde ettiği 44.53’lük derecesi ile 4’üncü oldu.

Organizasyonun son gününde 200 metre branşında yarışan Yiğitcan, 21.42’lik derecesi ile serisinde ikinci, genel sıralamada 10’uncu oldu.

 

Keleş: “Bizim için sezon açılışı gibi oldu”

Bu sezon Katar’da düzenlenecek Dünya Atletizm Şampiyonası hedefi ile hazırlıklarını sürdüren Hekimoğlu ve Keleş, çalışmalarını bu şampiyonaya yönelik sürdürüyor.

Yarışı değerlendiren antrenör Celal Keleş, “Bu yarış bizim için bir tür sezon açılışı gibi oldu” dedi. Eylül ayı sonunda yapılacak Dünya Atletizm Şampiyonası’ndan dolayı bu sezonun böyle olduğunu belirten Keleş, “Bu yarış bizim için ilk yarış gibiydi. Dereceler kötü değil ama daha iyi olabilirdi” ifadelerini kullandı. Keleş, Ağustos ayı sonuna doğru daha öne çıkabilecekleri şekilde hazırlıklarını sürdürüp Dünya Şampiyonası’na o şekilde gitmek istediklerini sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 1015 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.