Yenicami Lefkoşa’da hazırlanacak

Yenicami Lefkoşa’da hazırlanacak

Yenicami ilk etap kamp çalışmasını Lefkoşa’da gerçekleştirecek.

A+A-

K-Pet Süper Lig ekiplerinden Yenicami, yeni sezon hazırlıkları kapsamında ilk etap kampını yarın gerçekleştirecek. Siyah beyazlılar 22-24 Temmuz tarihlerinde Lefkoşa’da, Golden Tulip Otel’de kampa girecek. Sezon açılışında bulunmayan Tansel Ekingen’in de takıma dahil olarak hazırlıklara katılmasının ardından yabancı futbolcu Aminu Muhammed de bugün takıma dahil olacak. Yaşadığı sakatlık sonrası ameliyat olan Aminu, bir süre takımdan ayrı olarak fizyoterapist eşliğinde çalışacak.

 

Kenneth’in kardeşi geliyor

Yenicami’de hazırlık dönemine dahil edilerek denemeye alınan Jallow ve Abaka’dan ayrı olarak Kenneth’in kardeşi Ejike Collins Ngwoke’yi denemeye alınacağı öğrenildi. 24 yaşındaki Ejike kariyerinde Nijerya’dan Lobi Stars, Birleşik Arap Emirlikleri’nden Al-Sheikh, Bangladeş’ten Muktijoddha ve son olarak Gine’den CIK takımında forma giydi. Yenicami’de geçtiğimiz yıl forma giyen Kenneth’in kardeşi Ejike için olumlu rapor verdiği ve Yenicami’nin orta sahada görev yapabilen oyuncuyu hazırlıklara dahil edeceği bilgisi edinildi.

 

Bayraktar: “Keyfimiz yerinde”

22-24 Temmuz tarihlerinde ilk etap kamp çalışmasını tamamladıktan sonra Yenicami, Perşembe gününü dinlenerek geçirecek. Siyah beyazlılar ilk hazırlık maçını ise cumartesi günü Ozanköy ile oynayacak. Hazırlıkları değerlendiren Yenicami teknik sorumlusu Özgü Bayraktar, “Çalışmalar iyi, keyfimiz yerinde” açıklamasında bulundu. “Takımda ciddi bir istek ve arzu var” diyen Bayraktar, “Eksiksiz çalışıyoruz. Aminu aramıza katılacak. Diğer yabancılar Jallow ve Abaka’nın durumlarını oynayacağımız hazırlık maçlarında göreceğiz” açıklamasını yaptı.

Bu haber toplam 1422 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.