“Yaşadığımız motivasyon kaybıyla nasıl futbol oynayabiliriz ki?”

“Yaşadığımız motivasyon kaybıyla nasıl futbol oynayabiliriz ki?”

K-Pet Süper Lig’in batı ekiplerinden Lefke’nin kaptanı Aykut Esmerarslan, ülke olarak içinde bulunduğumuz durumu YENİDÜZEN’e değerlendirdi.

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

K-Pet Süper Lig’in batı ekiplerinden Lefke’nin kaptanı Aykut Esmerarslan, ülke olarak içinde bulunduğumuz durumu YENİDÜZEN’e değerlendirdi. Esmerarslan, verilen bu arayla birlikte herkesin motivasyon kaybı yaşadığını belirterek; “Antrenmansız bir şekilde ve motivasyon kaybıyla nasıl futbol oynayabiliriz ki?” değerlendirmesini yaptı.

 

Esmerarslan: “Sürecin ne olacağını bekleyip göreceğiz”

Lefke’nin kaptanı Akyut Esmerarslan, futbolcuların antrenman eksikliği ve motivasyon kaybı yaşadığın aktararak, sürecin ne olacağını bekleyip göreceğini ifade etti. Esmerarslan; “İlk bu olaylar patlak verdiğinde ikişer kişilik gruplar halinde antrenman yapıyorduk. Hocanın verdiği program doğrultusunda daha sonra tamamen yasaklandı. Uzun zaman var antrenman yapmıyoruz.  Açıkçası herkes motivasyonunu kaybetti.  Bundan sonra lig oynanırsa, herkes sakatlanır. Antrenmansız bir şekilde ve motivasyon kaybıyla nasıl futbol oynayabiliriz ki? Sürecin ne olacağını bekleyip göreceğiz. Şu an için yapacak bir şeyimiz yok. Evde kalmaya devam edeceğiz” dedi.

Bu haber toplam 1705 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.