Yalova’da tempo artıyor

Yalova’da tempo artıyor

Yalova ligde kalan son 8 haftayı en iyi şekilde tamamlamak için çalışmalarını sürdürüyor.

A+A-

Halit Dağ

K-Pet Birinci Lig ekiplerinden Yalova, ligde kalan son sekiz haftalık periyot için çalışmalarını sürdürüyor. Takımın antrenörü Orçun Volkan, çalışmalarla ilgili olarak YENİDÜZEN’e bilgi verdi.

 

Volkan: “Kalan 8 maçta elimizden gelenin en iyisini yapmak istiyoruz”

Bu haftayı genel dayanıklılık ve birim kuvvet çalışmaları ile geçirip hızlandırılmış bir şekilde haftaya tempolarını arttıracaklarını aktaran Orçun Volkan, “İlk haftayı bulunduğumuz süreç, üniversite sınavı ve oruçtan dolayı sıkıntılı geçirmemize rağmen önümüzdeki hafta tam kadro çalışacağız. Haziran ayında Baf Ülkü Yurdu, Binatlı ve Göçmenköy ile oynayacağımız hazırlık maçlarıyla hazırlığımızı tamamlayıp kalan 8 maçta elimizden gelenin en iyisini yapıp ligi iyi bir yerde tamamlamak istiyoruz” dedi.

 

“Yalova takımında fedakarlık diye bir konunun ne lafı, ne de reklamı olur”

Orçun Volkan, “Bu çok sıkıntılı süreçte hem takımsal, hem de yönetimsel açıdan toparlanabilirsek puansal olarak Süper Lig’e çıkma şansımız var” dedi. Genç teknik adam, “Fedakarlık konusu gündemde olan bu süreçte Yalova takımında fedakarlık diye bir konunun ne lafı, ne de reklamı olur. Herkese sağlıklı, sakatlıktan uzak, önümüzdeki sezonu çok etkilemeyecek bir 8 maç dilerim” diyerek sözlerini sonlandırdı.

Bu haber toplam 1233 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.