Topaloğlu: “Yoruldum”

Topaloğlu: “Yoruldum”

Adı Binatlı ve Mağusa Türk Gücü ile anılan Hasan Topaloğlu, bundan duyduğu rahatsızlığı dile getirdi.

A+A-

Adı Binatlı ve Mağusa Türk Gücü ile anılan Hasan Topaloğlu, bundan duyduğu rahatsızlığı dile getirdi. Deneyimli teknik adam çok yorulduğunu, şu an dinlendiğini, fikirlerinin uyduğu hedefi olan bir takım olursa uzun vadeli olarak çalışmayı düşünebileceğini söyledi

Gençler Birliği ile yakaladığı başarılı süreçle adından söz ettiren, geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında da Binatlı’da görev yapan Teknik Direktör Hasan Topaloğlu, yorucu geçen sezonların ardından dinleniyor. Kendisine gelen teklifleri kabul etmeyen Topaloğlu, hakkında çıkan iddialardan dolayı da rahatsız. Hedefi olmayan bir takımla çalışmak istemeyen Topaloğlu, Binatlı ve Mağusa Türk Gücü gibi kulüplerle adının geçmesinin gerçeği yansıtmadığını ifade etti.

 

Topaloğlu: “Aldığım teklifleri hedeflerim uyuşmadığı için kabul etmedim”

Topaloğlu SPORYENİ’ye yaptığı açıklamada Gençler Birliği’nde çok güzel ama çok yorucu 3 sezon geçirdiğini belirtti. “Oradan ayrıldıktan sonra stresli, yarı dönem Binatlı’da görev yaptım. Çok yoruldum” diyen Topaloğlu, “Şu anda tatildeyim ve kendimi yenilemeye çalışıyorum. Sezonun bitmesi ile 2 takımdan teklif aldım ama hedeflerim ile uyuşmadığı için çalışmayı düşünmedim” ifadelerini kullandı.

 

“MTG ile görüşmem olmadı, orada başarılı bir hoca var”

Hedefleri ile uyuşan bir teklif olursa çalışmayı düşündüğünü vurgulayan Topaloğlu, “Aksi takdirde dinlenmek de bana iyi gelecek. Binatlı ile sözleşmem 4 aylıktı ve bitti. Orada yeni başkan seçilecek, hedef belirlenecek. Ona göre çalışmak istedikleri hoca ile görüşecekler” dedi. Adının Mağusa Türk Gücü ile devamlı anılmasından dolayı duyduğu rahatsızlığı dile getiren Topaloğlu, “Orada görevde olan ve görevine devam eden başarılı bir hoca var. Benim ne MTG ile görüşmem oldu, ne de gündemde böyle bir konu var” diyerek söylentilere açıklık getirdi.

 

“Hedeflerimin uyuştuğu bir takımla uzun vadeli çalışabilirim”

Şu an için bunları düşünmediğini, gerçekten yorulduğunu ve iyice dinlenmeye çalıştığını belirten Topaloğlu, “Hedefi olan, fikirlerimizin uyuştuğu bir takım olursa uzun vadeli kendi sistemimi, ekolü kurup uygulayabileceğim bir takımda görev yapmak planlarım arasında” açıklamasını yaptı.

 

Bu haber toplam 3355 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.