Tek düşünce galibiyet

Tek düşünce galibiyet

Süper Lig’de bu hafta karşılaşacak Gönyeli’de kaleci Kemal Bağbal ve Cihangir’de Çağdaş Toklu haftayı galibiyetle kapamanın önemini vurguladı.

A+A-

Halit Dağ

K-Pet Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı galibiyetlerle kaptan iki ekip Gönyeli ve Cihangir, ligin beşinci haftasında yarın karşı karşıya gelecek. Gönyeli’de kaleci Kemal Bağbal, Cihangir’de Çağlar Toklu, geçtiğimiz hafta elde ettikleri galibiyetin anlam kazanması için bu maçı kazanmaları gerektiği görüşünü belirtti.

 

Toklu: “Ne istediğini bilen bir takımız”

Cihangir’de Çağlar Toklu, geçtiğimiz hafta Merit Alsancak Yeşilova karşısında elde ettikleri galibiyetin anlam kazanması için Gönyeli karşısında galip gelmeleri gerektiğini belirtti. “Gönyeli maçına iyi hazırlanıyoruz” diyen Çağlar, “Gönyeli de iyi bir takım. Bizim takımımız şu an yeni kurulmuş bir takım olmasına rağmen uyum sorunu pek fazla yaşamadık ve her geçen hafta daha iyi olacağımıza inanıyorum. Ne istediğini bilen bir takımız. Gönyeli maçını kazanarak üst sıralarda kalmak istiyoruz. Bu gücümüz ve kalitemiz var” açıklamasını yaptı.

 

Bağbal: “Artık Tepe’de galip gelme zamanı”

Gönyeli’nin kalecisi Kemal Bağbal ise geçtiğimiz hafta Düzkaya karşısında çok önemli bir galibiyet aldıklarını, ligde iki galibiyetleri olduğunu ve bunların deplasmanda alınan önemli galibiyetler olduğunu söyledi. Bağbal, “Ama artık ev sahibi olmanın avantajını elimize geçirip evimizde, Tepe’de de galibiyet almaya başlayıp üst sıralara tırmanmamız lazım” açıklamasını yaptı.

Bu hafta oynayacakları Cihangir maçını takım olarak hedeflerini belirleyecek maç olarak gördüklerini aktaran Kemal Bağbal, “Bu maçı kazandığımız takdirde üst sıralara oynayacağımız, alt sıralardan uzaklaşacağımız bir maç olacak. Bu yüzden bunun bilincinde çok ciddi hazırlanıp geçtiğimiz haftaki galibiyetin de anlam kazanması için kendi sahamızda ilk galibiyetimizi alacağımıza inancımız tam” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 1741 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.