“Tek amacımız şampiyonluk”

“Tek amacımız şampiyonluk”

Basketbol Federasyonu tarafından organize edilen Büyük Erkekler Süper Ligi’nde yeni sezon bu akşam YDÜ – GAÜ maçıyla birlikte başlıyor. Ligin güçlü ekiplerinden Koopspor’un antrenörü Emrah Güven, yeni sezon hakkında YENİDÜZEN’e değerlendirmelerde bulundu.

A+A-

Hüseyin KIRAL

Basketbol Federasyonu tarafından organize edilen Büyük Erkekler Süper Ligi’nde yeni sezon bu akşam YDÜ – GAÜ maçıyla birlikte başlıyor. Ligin güçlü ekiplerinden Koopspor’un antrenörü Emrah Güven, yeni sezon hakkında YENİDÜZEN’e değerlendirmelerde bulundu. Güven, yeni sezonda tek amaçlarının şampiyonluk olduğunu ifade etti.

 

Güven: “Kesinlikle tek amacımız şampiyonluktur”

Basketbolda Büyük Erkekler Ligi’nin yeni sezonda güçlü ekiplerinden biri olan Koopspor antrenörü Emrah Güven, yeni sezonda tek amaçlarının şampiyonluk olduğunu dile getirdi. Güven; “Bu akşam başlayacak olan yeni sezonda tüm takımlara başarılar dilerim. Bu sezon kesinlikle tek amacımız şampiyonluk… Sezon öncesi oynadığımız KTSYD Kupası’nı kazandık, ancak Cumhuriyet Kupası’nı farklı bir şekilde kaybettik. Ligdeki en büyük rakibimize bu şekilde farklı mağlup olmamız sezon öncesi moralimizi bozdu. Ancak çok deneyimli oyuncu kadromuz sayesinde birmiş ve farklı mağlup olmuş bir karşılaşmadan dersler çıkararak çalışmalarımızı aralıksız devam ettik” dedi.

 

Güven: “Öncelikli hedefimiz lig şampiyonluğu”

Dört ay gibi uzun bir süredir çalıştıklarını belirten Emrah Güven; “İyi bir sezonun ardından hedefimiz olan şampiyonluğu yaşamak, bununla birlikte Federasyon Kupası’nı da kazanarak lig şampiyonluğunu taçlandırmak istiyoruz. İlk maçta rakibimiz LAÜ… LAÜ takımı iyi bir ekip. Bu maçta hata yapmak istemiyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Bu haber toplam 1363 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.