“Süreç zor, ama bundan sonrası daha da zor”

“Süreç zor, ama bundan sonrası daha da zor”

K-Pet Süper Lig ekiplerinden Doğan Türk Birliği Başkanı Bayar Piskobulu, tüm dünyayı etkisi altına alan ve ülkemizde sporun durmasına sebebiyet veren Koronavirüs salgını ile ilgili açıklamalarda bulundu.

A+A-

Hüseyin KIRAL

K-Pet Süper Lig ekiplerinden Doğan Türk Birliği Başkanı Bayar Piskobulu, tüm dünyayı etkisi altına alan ve ülkemizde sporun durmasına sebebiyet veren Koronavirüs salgını ile ilgili açıklamalarda bulundu. Hükümetin koronavirüs ile ilgili tedbirler aldığını ancak önemli olanın bireysel olarak önlemler alınması gerektiğinin altını çizen Piskobulu, “Bu süreç zor ancak bundan sonraki süreç daha da zor olacak. Kötü durumda olan kulüplerimiz, daha da kötü duruma düşecek diye korku yaşıyorum” dedi.

 

Piskobulu: “Asıl olan birey olarak herkesin önlem alması”

Doğan Türk Birliği Başkanı Bayar Piskobulu, tüm dünyanın içinde bulunduğu kötü durumun öyle veya böyle ülkemizi de etkilediğini, bu durumdan çıkmak için hükümetin önlemler almasına karşılık asıl olanın birey olarak herkesin önlemler alması gerektiğini belirtti.

 

“Beni endişe içine düşüren, bu işin uzaması”

Piskobulu, “Beni asıl endişe içine düşüren, bu işin uzaması sonucunda ekonominin yeniden düzeltilmesi için nasıl önlemler alınacağı noktasıdır” dedi. “14 günlük sürenin uzayıp 30 güne çıkması sonrası ne olacak?” diyen Piskobulu, “İnsanlar maddi sıkıntı içine düşecek ve işte o zaman kaos baş gösterecek” açıklamasını yaptı.

 

“Kulüplerimiz daha kötü duruma düşecek diye korkuyorum”

“Bu süreç zor ancak bundan sonraki süreç daha da zor olacak” diyen Doğan Türk Birliği Başkanı Bayar Piskobulu, “Kötü durumda olan kulüplerimiz daha da kötü duruma düşecek diye korku yaşıyorum” dedi. Piskobulu yapılan tüm uyarıların dikkate alınmasını isterken, tüm dünyanın yaşadığı bu durumdan en az zararla çıkmaya bakmak gerektiğini sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 1222 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.