Sporun geleceği konuşuldu

Sporun geleceği konuşuldu

Başbakan Ersin Tatar, Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Kudret Özersay ve Sağlık Bakanı Ali Pilli, Sayıştay Başkanlığı Toplantı Salonu’nda spor federasyonlarıyla bir araya geldi.

A+A-

Başbakan Ersin Tatar, Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Kudret Özersay ve Sağlık Bakanı Ali Pilli, bugün Sayıştay Başkanlığı Toplantı Salonu’nda spor federasyonlarıyla bir araya geldi. Spor Dairesi Müdürü Mehmet Özbilgehan ve Spor Dairesi Genel Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Deniz Dana’nın da hazır bulunduğu toplantıda sporun geleceği konuşuldu.

 

Atılacak olan adımlar konusunda bilgiler verildi

Başbakan Ersin Tatar, federasyon temsilcilerine Bakanlar Kurulu’nda aldıkları kararları ve sporda bundan sonraki atılacak olan adımlar konusunda bilgi verdi. Toplantı başlangıcında açıklamalarda da bulunan Başbakan Tatar; “Ülke olarak şu ana kadar iyi bir seyirde gidiyoruz, salgını yok etmek için bundan sonraki süreçte de temkinli olmak gerekir” dedi. Tatar son olarak, sağlıklı kalmanın sporla olabileceğini de dile getirdi.

 

Futbol Federasyonu katılmadı

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Sertoğlu, Başbakan Ersin Tatar ve Sağlık Bakanı Ali Pilli ile geçtiğimiz günlerde bir başka toplantıda bir araya geldiği için, söz konusu toplantıya katılmadı.

Bu haber toplam 1544 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler