Spor ve barışın önemine dikkat çektiler

Spor ve barışın önemine dikkat çektiler

Green Pedal Bisiklet Kulübü ile Famagusta Cycling Team önemli bir etkinliğe imza attı

A+A-

Green Pedal Bisiklet Kulübü yoğun geçen faaliyetleri arasında yine önemli bir etkinliğe imza attı. Ülkemizin seçkin bisiklet kulüplerinden Green Pedal Bisiklet Kulübü ile Kıbrıs’ın güneyinde faaliyet gösteren Famagusta Cycling Team işbirliğinde uluslararası bir organizasyon olan Peace and Sport Monaco'nun "White Card" etkinliğini ikinci kez gerçekleştirdi.

 

130’u aşkın bisikletçi katıldı

Peace and Sport Monaco, bisiklet ayağında temsilcisi ünlü bisikletçi Chris Froome olan ve Kıbrıs'a Drogba'yı getiren organizasyon olarak ülkemizde biliniyor. Uluslararası Peace and Sport Monaco'nun "White Card" etkinliğini, 24 Kasım'da bu yıl ikincisi yapılan dostluk dolu, sportmen bir havada gerçekleşen sürüşe 130'u aşkın bisikletçiyle ülkemizin en güzel parkurlarından biri olan Mağusa-İskele-Kantara yönünde pedal çevrildi.

 

Long Beach’te beyaz kart gösterilerek mesaj verildi

Green Pedal Bisiklet Kulübü ile Kıbrıs’ın güneyinin önemli bisiklet kulüplerinden Famagusta Cycling Team ile işbirliği içerisinde gerçekleştirilen sürüş, siyasi amaçlardan uzak, insani ve sportif değerlerin ön planda tutulurken, Derinya'dan pedal çevirmeye başlayan bisikletseverler her durakta biraz daha çoğalarak Kantara'ya ulaştılar. Long Beach'te mola veren bisikletçiler beyaz kart göstererek Dünya'da ve sporda barışın önemine dikkat çektiler.

Bu haber toplam 1288 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.