Spor dolu festival

Spor dolu festival

Yeniboğaziçi Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen ve bu yıl 11. gerçekleştirilecek olan Yeniboğaziçi Pulya Festivali 16-25 Ağustos tarihleri arasında yapılıyor.

A+A-

10 gün boyunca devam edecek olan 11. Geleneksel Yeniboğaziçi Pulya Festivali etkinlikleri çerçevesinde dün düzenlene basın toplantısında Yeniboğaziçi Belediye başkanı Mustafa Zurnacılar, Meclis Üyeleri, Festival Komitesi yetkilileri, festivalde yer alacak etkinliklerin sorumluları, basın mensuplarının katılım ile program içeriği açıklandı.

Festival program içeriğinde sportif faaliyetlerin bu yılda geniş kapsamlı olarak yer alırken, Spor Komitesi sorumluları Aydın Kayol, Halil Erdoğuş Spor faaliyetleri ile ilgili deyalı bilgiler verdi.

 

Sportif Faaliyetler

16 Ağustos Cuma gün açılışı gerçekleşecek olan 11. Geleneksel Yeniboğaziçi Pulya Festivali açılış sonrasında ilk spor organizasyonu 17 Ağustos Cumartesi günün minikler futbol turnuvası ile başlıyor. U10 kategorisinde Yeniboğaziçi, Mormenekşe, Yenicami, Mağusa Türk Gücü takımların katılacağı turnuva Mormenekşe Cemal Balses stadında sabah saat 9.00’da başlayacak.

 

Spor Onur Gecesi

İlk kez düzenlenecek olan “Spor Onur Gecesi”nde Mağusa bölgesinde takımsal olarak başarılı olan takımları ile Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti genelinde biresel sporlarda yurt içi ve yurt dışında başarılı olan sporcuların ödüllendirileceği “Spor Onur Gecesi” 17 Ağustos Cumartesi akşamı saat 20.00’de Yeniboğaziçi Festival Alanı Amfi Tiyatro da ödüllendirilecek. 

 

Diğer Etkinlikler

18 Ağustos Pazar sabah saat 10.00’da Mutluyaka Atış Poligonu’nda sporting yarışması Gençler, Avcılar, Atıcılar, Veteranlar olmak üzere 4 kategoride düzenlenecek. Etkinliklere, akşam saat 18.00’de 4 kategoride Sokak Basketbolu (Streetball) ile devam edilecek. 19 Ağustos Pazartesi günü saat 17.00’de 6-8-10 yaş ve dıştan katılım ile gerçekleştirilecek olan Minikler Survivor, Yeniboğaziçi Festival Alanı Amfi Tiyatro’da yapılacak.

 

Masterler Turnuvası

Muratağa-Atlılar-Sandallar Şehitleri Masterler Turnuvası 22 Ağustos Perşembe günü saat 18.00’de Yeniboğaziçi, Osman Ergün Mehmet Stadın’da, Yeniboğaziçi, Akova, Yıldırım, Maraş masterlerinin katılım ile başlayacak. Turnuva 23 Ağustos Cuma günü oynanacak final karşılaşması ile tamamlanacak.    

 

Plaj Etkinlikleri

Plaj Hentbol turnuvası 17 Ağustos Cumartesi günü Yeniboğaziçi Belediye Plajı’nda başlayacak ve 18 Ağustos Pazar günü final karşılaşmaları ile tamamlanacak.

Büyükler Plaj Futbol turnuvası 24 Ağustos Cumartesi sabah saat 9.30’da Yeniboğaziçi Belediye Plajı’nda başlayacak ve aynı gün sonuçlanacak. Çocuklar Plaj Tenis Turnuvası da saat 14.00’de başlaycak ve gün sonunda finalleri ile sportif faaliyetler tamamlanacak.

Bu haber toplam 1145 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.