Sona doğru kartlar arttı

Sona doğru kartlar arttı

Süper Lig’de ikinci yarının ilk yedi haftasında gösterilen kart sayısı, sezonun ilk yedi haftasında göre artış gösterdi

A+A-

Süper Lig’in ilk yedi haftasında 231 sarı ve 14 kırmızı kart gösterilirken, bu rakam ikinci yarının ilk yedi haftasında 259 sarı kart ve 21 kırmızı kart oldu

K-Pet Süper Lig’in ilk 7 haftasına göre ikinci yarının ilk 7 haftasında gösterilen sarı ve kırmızı kartlarda artış gözlemlendi.

Süper Lig’in ilk 7 haftasında oynanan 56 karşılaşmada görev yapan orta hakemler, oyunculara toplamda 231 sarı kart göstermişti. İlk devrenin bu bölümünde en düşük sarı kart gösterilen haftalar ilk dört hafta oldu.

Kırmızı kartlara bakıldığında ise ilk yedi haftada 14 kez kırmızı kart kullanıldı. 7’nci hafta kırmızı kart gösterilmeyen tek hafta oldu.

Ligin ikinci yarısının ilk yedi haftasında ise ilk yarıya oranla gösterilen kartlarda artış yaşandı. Bu bölümde 259 sarı kart gösterildi. İlk devre ile bu devrenin arasında ise 28 sarı kartlık bir artış yaşandı. Aynı şekilde kırmızı kartlarda da artış gözlemlendi. İkinci yarının ilk yedi haftalık bölümünde gösterilen kırmızı kart sayısı 21 olurken, ilk devreye oranla 7 kırmızı kartlık bir artış yaşandı.

1-033.jpg

Bu haber toplam 1430 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.