Son yabancıyı yerli transfer belirleyecek

Son yabancıyı yerli transfer belirleyecek

K-Pet Süper Lig ekiplerinden Çetinkaya’da Teknik Direktör Derviş Kolcu, takıma katacakları üçüncü yabancının mevkisinin yerli oyuncu transferine göre netlik kazanacağını belirtti.

A+A-

Bayrak Radyosu’nda yayınlanan Spor Gündem programında yeni sezon hazırlıklarına yönelik açıklamalarda bulunan Kolcu, geçtiğimiz yıl takımda yer alan Amani ile anlaştıklarını, Felix’in takıma katıldığını hatırlattı. Kolcu yerli oyuncu konusunda transfer çalışmasının sürdüğünü, Yenicami’den Çağdaş Arslan ve Türk Ocağı’ndan Remzi Betmezoğlu ile ilgilendiklerini belirtti.

Çağdaş ile anlaştıklarını, oyuncunun transferi ile ilgili kulüplerin görüşmeleri sürdürdüğünü ancak bir tıkanma olduğunu ifade eden Kolcu, bir başka anlaşma sağladıkları oyuncu olan Remzi Betmezoğlu konusunda görüşmelerin devam ettiğini ifade etti.

Daha önce Yalova’da birlikte çalıştığı, geçtiğimiz yıl Cihangir forması giyen Uche ilgilendiklerini bir oyuncu olduğunu ifade eden Kolcu, yerli transferden alınacak sonuca göre üçüncü yabancı konusunda hareket edeceklerini, Remzi transferinin gerçekleşmesi halinde yabancıyı orta sahadan yana kullanmak istediklerini sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 1201 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.