“Sevdamıza sahip çıkalım”

“Sevdamıza sahip çıkalım”

Yalova Spor Kulübü Başkanı Reşat Erçin, taraftarlara çağrıda bulundu ve yeni sezonda Yalova’ya gönül veren herkesi takıma sahip çıkmaya davet etti

A+A-

Yalova Spor Kulübü Başkanı Reşat Erçin Yalova’ya gönül veren 7’den 70’e herkese çağrıda bulundu ve yeni sezonda herkesi yanlarında görmek istediklerini belirtti. Yönetim kurulu olarak ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştıklarını ifade eden Erçin, Yalova Spor Kulübü’nü eski günlerine döndürmek için ellerinden geleni yaptıklarını söyledi.

 

“Alt yapı olmazsa olmazımız”

Ülkemiz futbolunda alt yapının önemine dikkat çeken Erçin, Yalova Spor Kulübü olarak alt yapıya gereken önemi bu yıldan itibaren vereceklerini söyledi. Minik takımın idmanlara başladığına dikkat çeken Erçin, “Yalova Akademi ismi altına minik takımımız idmanlarına başladı. Çocuklar geleceğimizdir” şeklinde konuştu. Yalova Spor Kulübü’nün kurulduğu günden itibaren alt yapıya en çok önem veren kulüplerden biri olduğunu söyleyen Erçin, Yalova genç takımlarının sayısız başarı kazandığını vurguladı.

 

“Taraftar desteği çok önemli”

Yönetim kurulu olarak yeni sezon çalışmalarına başladıklarını dile getiren Başkan Reşat Erçin, yeni sezonda taraftar ve üye desteğinin çok önemli olduğunu belirtti. Tüm Yalovalıların birlik içerisinde olması durumunda kazanamayacakları başarı olmayacağını söyleyen Erçin, günümüzün maddi sıkıntıları içerisinde ayakta durmaya ve ilerlemeye çalışan kulübün üye desteğine ihtiyaç duyduğunu kaydetti.

 

“Ülkemizin en güzel statlarından birine sahibiz”

Yalova Tahsin Mertekci Stadı’nın ülkemizin en güzel statlarından biri olduğunu kaydeden Erçin, tesisleşmeye gereken önemi verdiklerini söyledi. Antrenman sahası ve stat ile çok güzel bir tesise sahip olduklarını belirten Erçin, yeni sezonda tüm taraftarları Tahsin Mertekci Stadı’na maç izlemeye devam etti. Yalova’nın değerlerine ve geleneklerine bağlı bir kulüp olduğunu söyleyen Erçin, “Yalova camiası Kıbrıs Türk futboluna sayısız değer kazandırmış ve kazandıracaktır. Kulübümüz her zaman değerlerine sahip çıkan ve taraftarların bağlılığıyla bilinen bir kulüptür. Yeni sezonda da hedeflerimiz doğrultusunda ilerleyeceğiz ve Yalova’yı hak ettiği yerlere taşıyacağız” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 1068 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.