Şampiyonlar kupalarını alacak

Şampiyonlar kupalarını alacak

KTKOD yılsonu balosu yarın akşam Paradise Park'ta yapılıyor.

A+A-

Kıbrıs Türk Klasik Otomobil Derneği’nin (KTKOD) 2019 Royalton Klasik Otomobil Ralli Şampiyonası ve Cyprus Wireless Slalom Şampiyonası’nın ödül töreni ve yılsonu balosu 7 Şubat Cuma gecesi yapılıyor.

Lefkoşa SOS Çocuk Köyü Derneği yanındaki Paradise Park’ta yapılacak baloda şampiyonlar ödüllerine kavuşacak.

2019 klasik otomobil sezonunda toplamda on bir faaliyet organize eden KTKOD, bu faaliyetlerin tamamlanmasının ardından oluşan puan tablolarında ilk üç sırada yer almayı başaran dernek üyelerine baloda kupalarını takdim edecek. Yoğun geçen faaliyet takviminde 2019 sezonunda organize edilen 5 klasik otomobil rallisi, bir gezi, bir festival, bir hazine avcılığı ve üç ayaktan oluşan slalom yarışlarını toplamda 1057 klasik araca hizmet vererek tamamladı.

Şampiyonların ödüllerine kavuşacağı gece, İnci Moreket’in müzikleriyle şenlenecek. 200 kişilik ve önemli konukların katılımıyla gerçekleşecek olan baloda, yemeğin ardından Yaşar Köroğlu’nun sunumuyla ödül töreni başlayarak, hem genel klasmanlarda hem de alt kategorilerde kupalar sahiplerini bulacak.

 

TOMOFİL dergisinin beşinci sayısı klasik severlerle buluşacak

Ülkemizin ilk ve tek klasik otomobil dergisi olan Tomofil’in beşinci sayısı da balo gecesi klasik severlerle buluşacak. Dernek, yine geçen yıl olduğu gibi bu yıl da dergiden gelen reklam gelirleriyle Dr. Burhan Nalbantolğu Hastanesi Çocuk Sağlığı bölümündeki bir odayı restore ederek hizmete sunmayı başardı. Önemli bir sosyal sorumluluk projesine imza atan dernek, dergi vasıtasıyla ikinci hastane odasını da topluma kazandırmayı başardı. Tamamen ücretsiz olarak dağıtılan dergi bu yıl 92 sayfalık dolu içeriğiyle Kıbrıs Türk klasik severlerle buluşacak.

Bu haber toplam 1288 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.