“Sadece bir maç kazandık. Sevindik ama yetmez”

“Sadece bir maç kazandık. Sevindik ama yetmez”

Dizdarlı’dan birlik ve beraberlik çağrısı

A+A-

Çetinkaya Başkanı Bülent Dizdarlı, birlik-beraberlik çağrısı yaparak, yarın akşam kulüp binalarında gerçekleştirecekleri etkinliğe Çetinkaya’ya gönül veren herkesin katılmasını beklediğini belirtti. Çetinkaya’nın sanıldığı gibi kötü durumda olmadığını aktaran Dizdarlı, sadece A takımın kötü sonuçlar aldığını anlatarak bir karar verilmesi gerektiğini vurguladı. Dizdarlı açıklamasında; “Bir karar vereceğiz. Ya bu takımı kümede tutacak maddi kaynağı bulacağız ya da efsanenin, efsaneliğini bitireceğiz” dedi.

Çetinkaya Başkanı Dizdarlı’nın açıklaması şu şekilde;

“Sevgili Çetinkaya’lılar;

Dün sadece bir maç kazandık. Sevindik ama yetmez. Çetinkaya, camia olarak sanıldığı gibi kötü durumda değil. Dün sabah saatlerinde Metehan tesislerindeki alt yapı turnuvasını görmenizi isterdim. 150 çocuğumuz var. Yeni çocuklar bize katılmak istiyor. Bunun için nerdeyse torpil mekanizmasını çalıştırıyorlar.

Genç takımımız ilk kez bu yıl disiplinli bir takım oldu. Seyretmesi keyif veriyor. Sahanın yıldızlarından Batuhan, Kani, Söker gibi oyuncular altyapı seviyelerinden A takıma geldi. Yolda en az 3 tane daha aynı kalitede oyuncu var.

Büfemizi de en geç 10 gün içinde yeniden açacağız.

Dediğim gibi sadece A takımımız kötü sonuçlar alıyor. Pazar günkü galibiyetle birlikte umarım bu mağlubiyetlere bir son verdik ama destek şart, devre arası transfer şart.

Daha önce duyurmuştum, Salı akşamı saat 19.00’da kulüp binamızda kalbi ÇETİNKAYA için atan herkesi ama herkesi (kırgın dargın olanlar dahil) bekliyorum.

Bir karar vereceğiz. Ya bu takımı kümede tutacak maddi kaynağı bulacağız ya da efsanenin, efsaneliğini bitireceğiz.

Bunu başkaları değil biz Çetinkayalılar yapacağız. Salı akşamı saat 19.00’da hisar üstünde buluşmak üzere.

Bülent Dizdarlı
Çetinkaya TSK Başkanı”

Bu haber toplam 1747 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.