Özgürgün ve Cahitoğlu YDÜ'yü kutladı

Özgürgün ve Cahitoğlu YDÜ'yü kutladı

Başbakan Hüseyin Özgürgün ve Spor Dairesi Müdürü Hüseyin Cahitoğlu, Türkiye Kupası'nı kazanan YDÜ'yü kutladı

A+A-

Başbakan Hüseyin Özgürgün ve Spor Dairesi Müdürü Hüseyin Cahitoğlu PTT Kadınlar Türkiye Kupası’nı kazanan Yakın Doğu Kadın Basketbol takımını kutladı. 

 

Özgürgün: “başarıların devamını dilerim”

Başbakan Hüseyin Özgürgün, 2016-2017 sezonu Basketbol PTT Kadınlar Türkiye Kupası finalinde şampiyon olan Yakın Doğu Üniversitesi'ne kutlama mesajı gönderdi. Başbakanlık Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden verilen bilgiye göre, Başbakan Özgürgün, mesajında şöyle dedi:“2016-2017 sezonu Basketbol PTT Kadınlar Türkiye Kupası finalinde şampiyon olarak hepimizi gururlandıran Yakın Doğu Üniversitesi'ni en içten duygularımla kutluyorum. Basketbol şampiyonasında birçok ünlü takımı da geride bırakarak şampiyon olan YDÜ Kadın Basketbol Takımı’nın sporcularını, teknik kadrosunu ve başta Suat Günsel olmak üzere tüm yönetimi bu büyük başarıdan dolayı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.”

 

Cahitoğlu: “Bu başarıyı yakından takip ettik”

Spor Dairesi Müdürü Hüseyin Cahitoğlu Basketbol Türkiye Kupası Finalinde Abdullah Gül Üniversitesi’ni mağlup ederek Türkiye Kupası’nı kaldıran Yakın Doğu Üniversitesi Bayan Basketbol takımının başarısı sonrası mesaj yayınladı. Cahitoğlu yayınladığı mesajda Elde edilen başarının ülke adına son derece önemli olduğunu belirtirken başta oyuncuları sonrasında ise takım üzerinde emeği olan herkesi kutladı. Yakın Doğu Üniversitesi Basketbol takımının başarısını yakından takip ettiklerini de belirten Cahitoğlu, kalan süreçte hem Türkiye hem de Avrupa da tüm ekibe başarı diledi.

Bu haber toplam 1652 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.