“Ortam futbol oynamak için uygun”

“Ortam futbol oynamak için uygun”

Hamitköy oyuncusu Agit Altan, futbolun yeniden başlaması gerektiğini ifade etti

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

K-Pet Süper Lig ekiplerinden Hamitköy’ün kaptanlarından Agit Altan YENİDÜZEN’e değerlendirmelerde bulundu. Bakanlar Kurulu kararı çıkmasıyla bireysel koşulara başladığını ifade eden Altan, futbolun başlamasının uygun bir ortam olduğunu söyledi.

 

Altan: “Bireysel olarak koşular yapıyoruz”

Hamitköy oyuncusu Agit Altan, Bakanlar Kurulu kararları doğrultusunda bireysel olarak koşulara başladıklarını ifade etti. Altan; “Bakanlar Kurulu’nun sokağa çıkma yasağını kaldırmasıyla ve bireysel olarak spor yapabilmesini açıklamasıyla birlikte bireysel olarak koşulara başladık. Hamitköy’ün tepelerini dağlarını koşuyoruz. Ama hiçbiri saha antrenmanı gibi olmuyor. Henüz sahaya girmedik Bakanlar Kurulu’ndan haber bekliyoruz.

 

“Futbol hayatın normal dönmesinde büyük rol oynayacak”

Agit Altan, süreç hakkında da yaptığı değerlendirmede, ortamın futbol oynamak için müsait olduğunu dile getirerek, ülke olarak kötü günler geçirildiğini futbol maçlarıyla birlikte insanların moral bulacağını ifade etti. Altan; “Bence ortam futbolun başlaması için uygundur. Kıbrıs Türk halkı zaten bilinçli bir halktır. 2 aydır evde kalarak bu süreci dünya genelinde en hafif şekilde atlattığımızı düşünüyorum. Bence hayatın normale dönmesi için futbol büyük bir rol oynayacaktır. Zaten hem maddi olarak, hem de ruhsal olarak baya köyü bir dönem geçirdik. Artık bir şeylere yeniden başlamamız lazım” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 1248 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.