Okoli-Arabacıoğlu polemiği

Okoli-Arabacıoğlu polemiği

Geçtiğimiz sezon Gönyeli forması giyen John Okoli, Gönyeli’nin taraftar sayfasında eski başkan Ömer Arabacıoğlu ile ilginç bir diyalog yaşadı.

A+A-

Geçtiğimiz sezon Süper Lig ekibi Gönyeli’de çok iyi işler çıkaran ve takımının ligi rahat bir konumda bitirmesine önemli katkı sağlayan John Okoli, Gönyeli’nin taraftar sayfasında, eski başkan Ömer Arabacıoğlu’nu ve yönetimini eleştirdi. Okoli sosyal medyada yaptığı yorumda geçmiş yönetimin kendisini yanılttığını ve 10 aylık sözleşme imzalamasına rağmen Gönyeli’nin kendisine 9 aylık ödeme yaptığını söyledi. Okoli, Gönyeli yönetiminin imzasını taklit ettiğini iddia etti. Gönyeli için çok savaştığını da söyleyen golcü futbolcu, takıma olan aşkının halen devam ettiğini ve söz konusu 1 aylık parayı da takım için bırakacağını söyledi.

Arabacıoğlu: “Madem böyle bir durum var neden polise gitmedin?”

Bunun üzerine John Okoli’nin yorumunun altına bir yorum yazan eski Gönyeli Başkanı Ömer Arabacıoğlu, John Okoli’ye takım için verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Arabacıoğlu, Okoli’nin yazdıklarını ispatlaması gerektiğini ve böyle bir durum olduğunu iddia etmesine rağmen bunu polisin ilgili birimlerine neden iletmediğini söyledi. Bu iddianın büyük bir suç olduğunu ifade eden Arabacıoğlu, “Seninle anlaşmamız 9 ay üzerindendi. Bunu sen de biliyorsun. Seninle yazışmalarımızın hepsi duruyor.”dedi.

Okoli: “Arabacıoğlu bana söz verdi”

John Okoli ise tekrardan yorum yaparak, Ömer Arabacıoğlu’na bu konuyla ilgili herhangi bir yere gitmeye hazır olduğunu söyledi. Kendisinin 10 aylık sözleşmesi olduğunu ancak 9 aylık ödeme yapıldığını vurgulayan Okoli, Arabacıoğlu’nun kendisine bu parayı ödeyeceğine söz verdiğini ve 26 Mayıs 2019 tarihinde de kendisine hiç para olmadığını söylediğini kaydetti. Okoli buna ek olarak Arabacıoğlu’nun kendisine 9 aylık sözleşmesi olduğunu söylediğini ifade etti.

 

john-okoli.png

Bu haber toplam 1807 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.