Ocak ve Yenicami’ye para cezası

Ocak ve Yenicami’ye para cezası

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) Disiplin Kurulu 15-17 Kasım 2019 tarihleri arasında oynanan K-Pet Süper Lig, K-Pet 1.Lig, U21 Ligleri ve U17 Ligi ile ilgili olarak aldığı kararları açıkladı.

A+A-

Türk Ocağı ile Yenicami arasında oynanan K-Pet Süper Lig müsabakasında, Yenicami ve Türk Ocağı taraftarlarının çirkin ve kötü tezahüratları nedeniyle her iki kulübün de ilk ihlali olduğu gerçeğini de göz önünde bulundurduktan sonra her iki kulübe de 500 TL para cezası verildi.

Göçmenköy – Merit Alsancak Yeşilova arasında Göçmenköy Stadı’nda oynanan U21 Süper Lig müsabakasında Göçmenköy futbolcusu Emrullah Porsnok’a rakip takım futbolcularına yönelik küfürlü söylemleri ve kişilik haklarına saldırı eylemlerinden dolayı 2 resmi müsabakadan men cezası verildi.

 

Kırmızı kart cezaları

3 maç: Mahmut Önay (Göçmenköy), Abbas Güler (Merit A. Yeşilova)

2 maç: Mehmet Kaygısız (G.Gücü), Tufan Öztürk (Dikmen Gücü)

1 maç: Gökhan Özer (Cihangir), Allen Assogba, Recep Arkol (Çetinkaya), Hascan Kırmaz (Yenicami), Halil Akhan (G.Gücü), Barış Basan (B.Bağcıl), İbrahim K. Ömerpaşa (Görneç), Samet Yıldırım (Lapta)

 

Dört sarı kart cezalıları

Barkın İncirlili, Tuğberk Keskin, Sertan Kırman (K.Kaymaklı), Fikret Yağcıoğlu (Göçmenköy), Yusuf Palaz, Hasan Sadrazam, Göksel Soyer, Selçuk Soyer (Lapta), Behiç Kum, Zihni Temelci (Cihangir), Yunus E. İleli (Düzkaya), Emir Dolu, Oliver U. Sunday (G.Gücü), Buğra Barın, Fikret Uyanır (Ozanköy), Emre Aktaş (Maraş), Mustafa Süzgen, Moses I. Akinade (Binatlı), Burak Aşan, Hannan Horuş, Mert Ateş (Hamitköy), Rifat Sonatlı, Hüseyin Adem (Çanakkale), Halil Kutlu Menevili (Mormenekşe), Tufan Satılmış (Dörtyol)

 

Yönetici, antrenör, kulüp personeli cezaları

1 maç: Afün Girgen (DTB)

Bu haber toplam 1523 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.