Murzaev: “Mağdurum”

Murzaev: “Mağdurum”

Doğan Türk Birliği’nin anlaşma sağladığı, sonra vazgeçtiği Kırgız futbolu Mirlan Murzev Avrupa’da transfer döneminin bitmesi ile ortada kaldığını belirtti.

A+A-

K-Pet Süper Lig ekiplerinden Doğan Türk Birliği’nin bir süre önce anlaşma sağlayarak Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu’nda imza attırdığı, daha sonra vazgeçtiği Kırgız futbolcu Mirlan Murzaev, mağdur olduğunu belirtti. Doğan Türk Birliği’nin kendisinden vazgeçtiğini Milli Takım kampında öğrendiğini, Avrupa’da transfer döneminin bitmesi ile şu anda boşta kaldığını aktaran Murzaev, bunca yıllık futbol hayatında ilk kez böyle bir şey yaşadığını ve mağduriyetini giderme adına Doğan Türk Birliği ile imzaladığı sözleşmede yer alan rakamların tazmini için girişim başlatacağını aktardı.

 

Murzaev: “Doğan için diğer teklifleri reddettim”

Ülkemizden başka takımlardan ve yurt dışından teklifler olmasına rağmen Doğan Türk Birliği’nden 10 bin dolar alarak sözleşme imzaladığını belirten Murzaev, Doğan Türk Birliği’ne söz verdiği için diğer teklifleri reddettiğini ifade etti.

Türkiye’de yapılan kampa kadar herhangi bir problemin olmadığını, kamptan sonra milli takıma dahil olduğunu belirten Murzaev, takımın izin yapmasına karşılık kendisinin izin yapmadan milli takıma dahil olduğunu söyledi.

 

“İstenmediğimi kampta öğrendim. İlk kez böyle bir durum başıma geldi”

Doğan Türk Birliği’nin kendisini istemediğini milli takım kampında öğrendiğini ifade eden Murzaev, Avrupa’da transfer döneminin bitmesinden dolayı bu konuda mağdur olduğunu belirtti.

Mağusa Türk Gücü de olmak üzere ülkemizden aldığı teklifleri Doğan Türk Birliği için reddettiğini, bunu verdiği sözü yerine getirmek için yaptığını aktaran Kırgız futbolcu, bunca yıllık futbol hayatında ilk kez başına böyle bir durum geldiğini söyledi.

 

“Girişim başlatacağım”

Kendisinin sadece futbol oynadığını ve kazancının sadece futboldan olduğunu söyleyen Murzaev, bundan ötürü mağduriyet yaşadığını belirtti. Milli takım kampının ve müsabakaların bitmesinin ardından şu anda boşta olduğunu aktaran Murzaev, Doğan Türk Birliği ile yaptığı sözleşmesinde yer alan rakamların tazmini için gerekli girişimi başlatacağını söyledi.

 

“Transfer dönemi bitti ve ortada kaldım, mağdurum”

“Benimle yola devam edilmeme düşüncesi varsa, bana önceden haber vermelerini beklerdim. En azından başka teklifleri değerlendirirdim” diyen Murzaev, “Transfer dönemi bitti ve ben ortada kaldım, mağdurum” açıklamasını yaptı.

 

Doğan Türk Birliği konu ile ilgili olarak federasyona yazı verecek

Doğan Türk Birliği bir süre önce anlaşma sağladığı, antrenman ve kamp çalışmalarına dahil ettiği Kırgız futbolcu Mirlan Murzev’den geçtiğimiz hafta vazgeçmiş, onun yerine 3 yabancı uyruklu futbolcu kontenjanına bir dönem Kayserispor forması da giyen Babacar Mbaye Diop’u dahil etmişti. Yaşanan gelişme ile ilgili olarak Doğan Türk Birliği’nin süreç hakkında bir yazı yazarak Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu’na vereceği öğrenildi.

Bu haber toplam 2119 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.