Murzaev KTFF’ye başvuruyor

Murzaev KTFF’ye başvuruyor

Doğan Türk Birliği 'nin Kırgız oyuncusu Mirlan Murzaev milli maç arasından sonra ülkemize gelerek kulübü ile imzalanan sözleşmeden doğan hakların tazmin edilmesi için Kıbrıs Türk Futbol Federasyonuna başvuru yapmaya hazırlanıyor.

A+A-

Geçtiğimiz haftalarda Doğan Türk Birliği ile anlaşma sağlayarak sözleşme imzalayan Kırgız futbolcu Mirlan Murzaev milli maç arasından sonra ülkemize gelerek kulübü ile imzalanan sözleşmeden doğan hakların tazmin edilmesi için Kıbrıs Türk Futbol Federasyonuna başvuru yapmaya hazırlanıyor.

Doğan Türk Birliği ile sözleşme imzaladıktan sonra çalışmalara ve hazırlık maçlarına da çıkan ve şu an Kırgızıstan milli takımı ile kampta bulunan Murzaev’in Doğan Türk Birliği’nin Babacar Mbaye Diop ile anlaşmasından sonra kendisinin bilgisi olmadan yol ayrımına gidildiği için mağduriyet yaşadığı öğrenildi.

Önümüzdeki hafta içi eşyalarını toplamak için ülkemize gelecek olan Murzaev’in sözleşmede yazan alacaklarının tahsili için Kıbrıs Türk Futbol Federasyonun başvuru yapacağı öğrenildi.

Elde edilen bilgiye göre Murzaev’in Doğan Türk Birliği ile 1 sezon için 60.000 dolar’a anlaştığı ve şimdiye kadar 10.000 dolar aldığı gelen bilgiler arasında yer alıyor.

Bu haber toplam 2158 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.