MTG Larsson’un partnerini deneyecek

MTG Larsson’un partnerini deneyecek

2007 – 2008 sezonunda Helsingborg’da forma giyen Nijerya asıllı forvet Razak Omotoyossi, Mağusa Türk Gücü için geldi.

A+A-

Hüseyin KIRAL

Yeni sezona, şampiyonluk parolası ile hazırlanan ve güçlü bir kadro kurmak için önemli transferler yapan Mağusa Türk Gücü’nde bir dönem İsveçli golcü Henrik Larsson ile birlikte Helsingborg forması giyen Nijerya asıllı Razak Omotoyossi’yi adaya getirdi. Menajer Raif Güçkan aracılığı ile adaya getirilen Benin Milli Takımı’nda da forma giyen 31 yaşındaki forvet oyuncusu Razak Omotoyossi bugünden itibaren denenmeye alınacak.

 

Galatasaray’a golü var

1985 Nijerya doğumlu Omotoyossi, formasını giydiği Benin Milli takımı adına bugüne kadar 58 maçta 21 gol attı. Razak Omotoyossi, en parlak dönemini 2007 – 2008 sezonunda İsveç’in Helsingborg takımında geçirdi. O yıllarda İsveçli ünlü golcü Henrik Larsson ile yan yana futbol oynayan Razak, ayni sezon içinde UEFA Kupası 2. Tur rövanş maçında Galatasaray’ı 3-2 mağlup ettikleri karşılaşmada üçüncü golü atarak Galatasaray’ı kupa dışına iten adam olarak tarihe geçti.

Manejer Raif Güçkan’ın verdiği bilgiye göre, Razak Omotoyossi’nin MTG için geldiğini ve bugün yapılacak olan idmanda yerini alıp, Cumartesi günü Hamitköy, Çarşamba günüde Doğan Türk Birliği ile yapılacak olan hazırlık maçlarında deneneceği öğrenildi.

Bu haber toplam 1744 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.