Mesarya’da galibiyet hesapları

Mesarya’da galibiyet hesapları

Süper Lig’in 6’ncı haftasında Cihangir ile Hamitköy karşılaşıyor

A+A-

Serkan SOYALAN

K-Pet Süper Lig’in 6’ncı haftasında yarın lige iyi bir giriş yapan Cihangir, Hamitköy’ü konuk ediyor. Karşılaşma ile ilgili YENİDÜZEN’e konuşan her iki takım teknik direktörleri, zorlu geçecek olan karşılaşmadan üç puanla ayrılmak istediklerini belirtti.

 

Burgaç: “İyi futbolla, galip gelmek istiyoruz”

img_7324.jpg

Cihangir Teknik Direktörü Hasan Burgaç, lige iyi bir giriş yaptıklarını ve bu başarı grafiğini sürdürmek istediklerini söylerken, 5 idman ile bu karşılaşmaya hazırlandıklarını vurguladı.

Rakipleri Hamitköy’ün topladığı 8 puanla ligin iyi takımlarından biri olduğunu söyleyen Burgaç, iyi yabancıları bulunan rakiplerinin, uzun zamandır bir arada oynayan bir ekip olduğunu vurguladı.

Zorlu geçecek olan karşılaşmadan iyi futbolla galibiyetle ayrılmak isteyen Burgaç, hafif sakatlığı bulunan Eric dışında sakat futbolcularının bulunmadığını, Eric’in de durumunun maç günü belli olacağını söyledi.

 

Sakallı: “Kaybettiğimiz puanları telafi etmek istiyoruz”

img_1707.jpg

Hamitköy Teknik Direktörü Ahmet Sakallı da, geçen hafta Düzkaya karşısında kaybettikleri puanları, Cihangir karşısında telafi etmek istediklerini söyledi.

Cihangir’in çok iyi bir takım olduğunu ve Süper Lig’in tecrübeli ekiplerinden olduğunu vurgulayan Sakallı, zorlu geçecek olan maçta, üç puanı alan ekibin kendilerinin olmasını istediklerini söyledi.

Cihangir karşılaşmasına iyi hazırlandıklarına da dikkat çeken Sakallı, Peter’in hafif sakatlığı bulunduğunu ve durumunun maç saati yapılacak olan sağlık kontrolleri ile netleşeceğini söyledi.

    

Bu haber toplam 1336 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.