Masa tenisinde organizasyonlar 7 Kasım’da başlayacak

Masa tenisinde organizasyonlar 7 Kasım’da başlayacak

Kuzey Kıbrıs Masa Tenisi Federasyonu, Bulaşıcı Hastalıklar Üst Kurulu’nun spora geri dönüş ile ilgili aldığı kararlar sonrasında faaliyetlerini başlattı.

A+A-

Sporcular antrenmanlarına başlarken, federasyonun organizasyonları da 7 Kasım itibarı ile başlatılacak.

                                                                                            

Bekiroğulları: İlk organizasyonlar ferdi müsabakalar olacak

Faaliyetler ile ilgili görüşlerini aldığımız Kuzey Kıbrıs Masa Tenisi Federasyonu Başkanı Mustafa Bekiroğulları, antrenmanların başladığını, 7 Kasım tarihinden itibaren müsabakaları başlatacaklarını belirtti. “Her hafta sonu olacak şekilde ilk dört organizasyonumuz ferdi müsabakalar olacak” diyen Bekiroğulları, “Aralık ayında da ligleri başlatmayı planlıyoruz” dedi. Normal şartlarda sezonun ağustos ayı itibarı ile başladığını, önceki pandemi dönemi sonrasında aksaklıklar olması ve son olarak eylül ayında sportif faaliyetlerin durmasından sonra faaliyetlerine aybaşı itibarı ile başlayacaklarını aktaran Bekiroğulları, böylelikle 2020 – 2021 sezonunun başlayacağını belirtti.

 

Proje için onay bekliyoruz

Bir süre önce basına tanıtımı yapılan ve federasyon lokalinin yanına yap işlet devret modeli ile inşaatı planlanan projenin son durumu ile ilgili bilgi veren Başkan Bekiroğulları, federasyon salonu yanındaki yerin kendilerine tahsis edilmesini beklediklerini söyledi. Bekiroğulları, Spor Dairesi’nin projeye onay verdiğini, Başbakan Ersin Tatar’a yazı gönderilerek konunun aktarıldığını, Tatar’ın onay vermesi halinde de çalışmaların hızlanacağını, Cumhurbaşkanlığı seçiminin ardından onay beklediklerini ifade etti.

Bu haber toplam 2962 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.