“Ligleri sonuçlandırma ısrarına gerek yok”

“Ligleri sonuçlandırma ısrarına gerek yok”

Türk Ocağı Başkanı Ahmet Arslan, ligleri sonuçlandırma ısrarına gerek olmadığını belirtti

A+A-

Merkez Kaymakamı ve Türk Ocağı Limasol Başkanı Ahmet Arslan duran spor faaliyetleri içerisinde yer alan futbolun oynanacak noktada olmayacağını düşündüğünü belirterek, ““Bizim ligin ille de sonuçlandıralım diye ısrarın gereğinin olmadığını düşünüyorum. Rahatlıkla iptal edebiliriz” dedi.

 

Arslan: “Bekliyoruz”

Genç TV ekranlarında yayınlanan Kıral’ın Günlüğü programında koronavirüs salgını tedbirleri çerçevesinde her şeyin durduğunu ve beklemeye başladıklarını belirten Ahmet Arslan, “Futbol Federasyonu’nun almış olduğu kararla futbol faaliyetlerimizi durdurduk. Futbolcularımızı evine gönderdik ve bir bekleme dönemine girdik” dedi.

 

“Böyle bir lig ülkemizde olamaz”

Futbolun teknik anlamda diğer sektörlere göre biraz farklı olduğunu belirten Başkan Arslan, “Kondisyon denen bir olay var. Bilimsel anlamda bir futbolcu 3 hafta antrenmansız bir dönem geçirince normale dönüyor. Yeni baştan ayağa kaldırmak için en az bir aylık bir süreye ihtiyaç vardır” dedi.

Nisan ayı sonunda her şeyin normale dönmesi halinde, futbola başlanabileceğinin belirtilmesi durumunda, bir aylık hazırlanma sürecinin ardından ligin haziranda başlayacağını, 8 haftanın tamamlanmasının temmuzu bulacağını aktaran Ahmet Arslan, “Böyle bir lig bizim ülkemizde olamaz diye düşünüyorum. Kaldı ki sonraki sezonu nasıl açacağız?” açıklamasını yaptı.

 

“Rahatlıkla iptal edebiliriz”

Dünyadaki futbola ilintili olarak, Avrupa ülkelerinin bile liglerini iptal ettiğini söyleyen Ahmet Arslan, “Bizim ligin ille de sonuçlandıralım diye ısrarın gereğinin olmadığını düşünüyorum. Rahatlıkla iptal edebiliriz” dedi. Arslan, “Ligin şekli tabi konuşulabilir, bunlar karşılıklı konuşmalarla şekillendirilir” diyen Türk Ocağı Başkanı, “Ancak futbolun oynanacak noktada olmayacağını düşünüyorum” açıklamasını yaptı.

Bu haber toplam 1386 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.