Levent yarı final vizesini aldı

Levent yarı final vizesini aldı

Türkiye U16 Yıldız Kızlar Bölge Şampiyonası'nda Levent Spor yarı finallere katılmaya hak kazandı

A+A-

Basketbolda Türkiye U16 Yıldız Kızlar Bölge Şampiyonası’nda mücadele eden Levent Spor, grubunu ikinci sırada tamamlayarak yarı finale yükselme başarısı gösterdi. Levent, Türkiye’nin en iyi 24 takımı ile birlikte önümüzdeki ay Antakya’da yarı final mücadelesinde yer alacak.

 

Gaziantep’i yenerek yarı final vizesi aldı

Nevşehir Avanos’ta yer alan ve 6 takımlı grupta mücadele eden Levent Spor grubundaki son maçını bugün Gaziantap Şehit Kamil Belediye ile oynadı. Rakibini 67-36 mağlup eden Levent, grubunu ikinci tamamlayarak yarı finallere katılmaya hak kazandı.

 

Beş maçın dördünü kazandı

Çarşamba günü başlayan mücadelede 5 maç yapan Levent, bu karşılaşmaların 4 tanesini kazanırken 1 tanesini kaybetti. Kapadokya Nevşehir, Malatya Konak Olimpiyat, Kayseri Abdullah Gül Üniversitesi ve Gaziantep Şehit Kamil Belediye’yi mağlup eden Levent, Hatay’dan İkem Koleji’ne mağlup olmuştu.

 

Yarı finaller Antakya’da

Levent Spor elde ettiği bu başarı ile yarı finale yükseldi. Türkiye U16 Yıldız Kızlar yarı final mücadelesi 20-24 Nisan’da Antakya’da yer alacak. Yarı finallerde Levent’le birlikte Türkiye’nin diğer bölgelerinde başarılı olan toplamda 24 takım başarılı olabilmek için mücadele edecek.

Bu haber toplam 1653 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.