Lefkoşa Kupası’nda final günü

Lefkoşa Kupası’nda final günü

Bu yıl ilk kez düzenlenen Lefkoşa Kupası’nın finalinde bugün Küçük Kaymaklı ile Yenicami karşı karşıya gelecek

A+A-

Yenicami Teknik Sorumlusu Özgü Bayraktar: “Lefkoşa’nın iki güzide takımı karşılaşacak. Futbolun güzelliklerini göstermek için iki takım da sahada olacak. Gelenlere güzel bir futbol izlettirmek istiyoruz”

 

Küçük Kaymaklı Teknik Sorumlusu Emre Perçinci: “Kendimizi Kıbrıs Kupası finaline hazırlamak istediğimizi belirtmiştik. Bu maçlar o hedef doğrultusunda avantaj olacak. Bu bizim lig öncesinde ciddi bir sınavımız”


Lefkoşa Türk Belediyesi’nin ev sahipliğinde, Nicosia Finans’ın sponsorluğunda düzenlenen Lefkoşa Kupası’nda final maçı bu akşam oynanıyor. Yapılan görüşmelerin ardından gece maçı olması kararlaştırılan final, saat 19.00’da ilk maçların galipleri Yenicami ile Küçük Kaymaklı arasında Lefkoşa Atatürk Stadı’nda oynanacak. Mücadeleyi Osman Özpaşa yönetecek. Üçüncülük maçı ise saat 17.15’te Göçmenköy ile Hamitköy arasında Hamitköy Esat Erdoğmuş Stadı’nda gerçekleştirilecek. Mücadelenin tamamlanmasının ardından 4 takımada kupa takdimi yapılacak.

 

Bayraktar: “Güzel bir futbol izlettirmek istiyoruz”

Bu yıl Lefkoşa Türk Belediyesi’nin ev sahipliğinde, Nicosia Finans’ın sponsorluğunda ilk kez düzenlenen Lefkoşa Kupası finalinde 30 Ağustos Cuma günü Küçük Kaymaklı ile karşılaşacak olan Yenicami’de teknik sorumlu Özgü Bayraktar değerlendirmelerde bulundu. Küçük Kaymaklı ile bir final oynayacaklarını belirten Bayraktar şunları belirtti: “Lefkoşa’nın iki güzide takımı karşılaşacak. Futbolun güzelliklerini göstermek için iki takım da sahada olacak. Bu turnuvada hedefimiz taraftarları sahalara çekmek, takımlarımızın marka değerini arttırmaktı. Özellikle kupaya öncülük eden Nicosia Finans’a çok teşekkür ederim. Bu tür organizasyonlar bizim ülke futbolunun değerini arttırmaktadır. Sonucun çok fazla önemli olmayacağı bir karşılaşma oynayacağız. Gelen insanlara güzel bir futbol izlettirmek istiyoruz”

 

Perçinci: “Artı ve eksilerimizi göreceğiz”

Küçük Kaymaklı teknik sorumlusu Emre Perçinci, Lefkoşa Türk Belediyesi ve Nicosia Finans’a teşekkür ederek sözlerine başladı. “Abdullah Uluçhan’ın spora katkıları yadsınamaz” diyen Perçinci şunları kaydetti: “Ülke futboluna olan özlemi giderebilmek için güzel bir organizasyon oldu. Aynı zamanda kendi takımımızın durumunu görmek adına iyi bir test olacak. Daha önce hedefimizin Kıbrıs Kupası finali olduğunu ve kendimizi Kıbrıs Kupası finaline hazırlamak istediğimizi belirtmiştik. Bu maçlar o hedef doğrultusunda avantaj olacak. Bazı eksiklerimizin olduğunu yaşanan süreçte gördük. Bu müsabakada da göreceğiz. Bu bizim lig öncesinde ciddi bir sınavımız. Bununla birlikte lig maçlarında artılarımızı ve eksilerimizi göreceğiz.”

 

Bu haber toplam 1153 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.