Lefke çalışmaya başladı

Lefke çalışmaya başladı

K-Pet Süper Lig’in batı bölgesi ekiplerinden Lefke, teknik direktör Mehmet Bolkan nezaretinde ilk çalışmasını 16 Ağustos Stadı’nda yaptı

A+A-

Recep Özkamalı

K-Pet Süper Lig ekiplerinden Lefke Türk Spor Kulübü, yeni sezonun ilk saha çalışmasını dün 16 Ağustos Stadı’nda gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen genel kurul sonrasında Adnan Doğruyol başkanlığındaki yönetim kurulu takımın başına teknik direktör olarak Mehmet Bolkan’ı getirirken, takım ilk olarak kulüpte bir araya geldi. Ardından 16 Ağustos Stadı’nda ilk çalışmasını gerçekleştirdi. Takımın teknik direktörü Mehmet Bolkan yaptığı açıklamada yeni sezonda Lefke deplasmanının korkulu rüya olması gerektiğini belirtirken, hedefin ligde ilk beş ve kupa şampiyonluğu olduğunu ifade etti.

 

Bolkan: “Karadağ’ın korkulu bir rüya olmasını istiyorum”

Lefke’de olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Mehmet Bolkan, “Karadağ çok önemli bir deplasman. Bu sene başkan ve yönetimle görüşürken bunu söyledim. Bütçemiz şampiyonluğa uygun olmayabilir ama eldeki yerli oyuncuların iyi olması, iyi yabancıları da koyabilirsek, benim istediğim artık Karadağ korkulu bir rüya olmasının devam etmesidir” dedi.

 

“Hedef ligde ilk 5, kupada şampiyonluk”

“Buraya geçtiğimiz yıl güçlü takımlar geldi, 3 puanı alarak elini kolunu sallayarak gitti. Böyle bir şey olmayacak” diyen Bolkan, “Hedefsiz hayatta başarı olmaz. Hedefimiz vardır. Lefke’nin bu yılki hedefi ilk 5’te olmak ve kupa şampiyonu olmak. Çocuklara da bunu söyledik. Lefke’de iyi bir oyuncu potansiyeli vardır. İyi bir başkan ve yönetimle bu hedefe ulaşabiliriz” açıklamasını yaptı.

Lefke Türk Spor Kulübü resmi sezon açılışını ise ilerleyen günlerde yapacak.

Bu haber toplam 961 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.