Küçükler namağlup Türkiye finallerinde

Küçükler namağlup Türkiye finallerinde

Voleybol Küçük Erkek Takımı, Türkiye Küçükler Voleybol Şampiyonası grup eleme müsabakasında oynadığı beş maçı da kazandı, finallere kaldı.

A+A-

Adana’da gerçekleştirilen Türkiye Küçükler Voleybol Şampiyonası grup eleme müsabakalarında KKTC Voleybol Federasyonu’na bağlı Küçük Erkek Takımı adını finallere yazdırma başarısı gösterdi.

Adana’da gerçekleştirilen elemelerde oynadığı 5 karşılaşmayı da kazanan Küçük Erkek Takımı grubunu birinci olarak tamamladı ve adını finallere yazdırdı.

Cumartesi oynanan karşılaşmada Seyhan Düziçi takımını 25-14, 25 -17 ve 25 -17’lik skorla 3-0 mağlup eden takımımız bugün oynadığı son karşılaşmayı da Gaziantep Belediyesi karşısında 25-16, 25-7 ve 25 -14’lük set skorları ile 3-0 kazanma başarısı gösterdi. Küçük Erkekler 15 puanla namağlup olarak grubunu birinci tamamladı ve 21-29 Mayıs tarihlerinde Kocaeli’nde düzenlenecek olan Türkiye Finalleri’ne katılma hakkı elde etti.

 

Kaya: “Gurur duyduk”

Elde edilen başarı ile ilgili açıklama yapan KKTC Voleybol Federasyonu Başkanı Enver Kaya, “Küçüklerimizle gurur duyduk. Oynadığı 5 karşılaşmayı da set vermeden kazanan ve bir kez daha Türkiye finaline yükselen gençlerimizi ve takım hocamız Erdinç Serdahoğulları’nı yürekten kutlarım. Amacımız finallerde de en iyi neticeyi elde etmek olacak” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 1351 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.