Kaymaklı resmen sahada

Kaymaklı resmen sahada

K-Pet Süper Lig ekiplerinden Küçük Kaymaklı resmi sezon açılışını gerçekleştirdi.

A+A-

Hüseyin Kıral

K-Pet Süper Lig ekiplerinden Küçük Kaymaklı, resmi sezon açılışını gerçekleştirdi. Yeşil siyahlı ekip ilk olarak Kaymaklı Şehitler Anıtı’na çelenk koyarak saygı duruşunda bulundu. Daha sonra Şehit Hüseyin Ruso Stadı’na geçerek resmi sezon açılışını gerçekleştirdi. Küçük Kaymaklı hazırlıklar çerçevesinde 15-20 Ağustos tarihlerinde Kartepe’de sezon öncesi kampı yapacak. Yeşil siyahlılar sezon açılışına kadar 9 hazırlık maçı oynayacak. Ayrıca kadroya 3 yabancı futbolcu dahil ederek kadro oluşumunu gerçekleştirecek.

 

Aşina: “Geçtiğimiz yılki kabusu yaşamama adına uyumlu çalışıyoruz”

Küçük Kaymaklı Başkanı Akay Aşina YENİDÜZEN’e yeni sezon ile ilgili açıklamalarda bulundu. “Görevi devraldıktan sonra kurduğumuz ekiple gayet uyumlu şekilde çalıştık. Futbolcu arkadaşlarımızla da ligde kalma hedefimizi gerçekleştirdi” diyen Aşina, “Bu sene geçtiğimiz yılki kabusu yaşamama adına uyumlu bir çalışma yapıyoruz. Sahamız yetişemediği için bir süre antrenman sahamızda çalışacağız” dedi.

“Işıklandırma kararı daha önceden düşünülmüş bir karardı. Bana göre geç kalınmış bir karar” diyen Aşina, “Senelerdir Lefkoşa’nın yükünü çeken stadımız ihmal edilmiş durumda. Bu karara kim ön ayak olmuşsa çok teşekkür ederim. Umarım stadımız da elden geçirilir” açıklamasını yaptı. “Geçmiş sezondan ağzımız yandı. O hataya düşmek istemiyoruz” diyen Aşina, “Biz çocuklara ligde ilk beş hedefi koyduk. Kupada da final oynamak istiyoruz. Geçiş döneminde altyapıdan ne kadar futbolcu çıkarırsak, yabancılarımızı da iyi seçersek rahat bir sezon geçireceğimize inanıyorum” dedi.

 

Perçinci: “Keyif veren bir futbol izlettireceğiz”

Küçük Kaymaklı Teknik Sorumlusu Emre Perçinci yaptığı açıklamada sezonu saha sıkıntısı ile açtıklarını, sentetik sahada çalışacaklarını ancak bunun mazeret olmadığını belirtti. Perçinci şunları söyledi: “Bu sezon zirveyi zorlayan, kupada finale giden ve gençleri bu camiaya kazandıran bir takım olma hedefi koyduk. Nokta transfer dediğimiz Talat ve Yusuf transferlerini yaptık. Belki bir transfer daha yapabiliriz. Üç yabancımızı yeniledik. Biri kanat, biri orta saha, biri de forvet oyuncusu. Onlarla kendimizi daha ileriye çekmek istiyoruz. Mücadeleci, savaşan, son ana kadar maçı bırakmayan bir takım göreceksiniz. Bazı zaman yeneceğiz, bazı zaman yenileceğiz ama keyif veren bir futbol izlettireceğiz.”

Bu haber toplam 1782 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.