“Kara bulutların dağılmasını bekliyoruz”

“Kara bulutların dağılmasını bekliyoruz”

Basketbol Federasyonu Başkanı Ahmet Sütçü, “Bu yıl çok verimli bir yıl yaşadığımızı düşünürken, çok heyecanlı Play off serileri beklerken, Türkiye Bölgesel Liglerinde altyapı takımlarımızın başarıları varken böyle bir durumla karşı karşıya kaldık” dedi.

A+A-

Kıbrıs Genç TV ekranlarında yayınlanan Kıral’ın Gündemi programında “Önümüzde kara bulut gibi çöken süreci yaşıyoruz” diyen Sütçü, henüz bir karar üretmediklerini, “Kara bulutun dağılmasını bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Sütçü: “Acil karar vermek yerine bekleyip önümüzü göreceğiz”

Basketbolun ne zaman başlayacağı zamanla ilgili herhangi bir netlik oluşmadığını aktaran Ahmet Sütçü, “Kulüplerimizle sürekli görüşüp fikirlerini alıyoruz. Sporcularımızın fikirlerini almaya çalışıyoruz. Görüşleri topladığımız zaman herkesin kendine ait sıkıntıları olduğunu görüyoruz” dedi. Sütçü, “Net karar vermemiz noktasında bu sıkıntılar bizi zorluyor” ifadelerini kullanırken, “Acil bir karar üretmektense düşüncemiz bekleyip önümüzü görmektir. Çünkü bütçemizin ne olacağını bilmiyoruz. Yetkililer toplumun spora ihtiyacı olduğunun farkındadır. Biz de bu anlamda bir hizmet verirken bütün bunları biliyor olmamız ve cevap verebilmemiz gerekmektedir” açıklamasını yaptı.

 

“Günü geldiğinde ortak karar vereceğiz”

Kulüplerle temas halinde olduklarını söyleyen Sütçü, “Hem kulüplerimizle temas halindeyiz, hem de dünyayı izliyoruz. Bizim camiamız yeterli bir camiadır. Kendi içinde güzel değerlere sahiptir. Günü geldiğinde ortak karar vereceğiz. Herkesin içinde basketbol sevgisi olduğu sürece en güzelini inşa edeceğiz” dedi.

Bu haber toplam 2483 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.