“İyi yoldayız”

“İyi yoldayız”

K-Pet Birinci Lig ekibi Yalova’nın kaptanı Çağan Ayatay, takımdaki son durumu YENİDÜZEN’e değerlendirdi.

A+A-

Halit Dağ

K-Pet Birinci Lig ekibi Yalova’nın kaptanı Çağan Ayatay, takımdaki son durumu YENİDÜZEN’e değerlendirdi. Ayatay, Süper Lig hedefiyle mücadelelerini sürdürdüklerini ve şu an için iyi yolda olduklarını belirtti.

 

Ayatay: “Bağcıl karşısında güzel bir galibiyet aldık”

Yalova takım kaptanı Ayatay, ligin 25’inci haftasında oynadıkları Bağcıl maçında güzel bir galibiyet aldıklarını söyledi. Ayatay; “Geçtiğimiz gün oynanan Bağcıl maçını kazanıp taraftarımıza hediye ettik. Onları tribünde görmek, bizi ayrıca motive ediyor. Bu haftaki Bostancı derbisinin zor geçeceğini biliyorduk. Bağcıl kadro olarak gerçekten çok iyi bir takım. Başlarında Ahmet Soğukpınar var zor maçın bizi beklediğinin herkes farkındaydı. Son dakika kaybettiğimiz Gençler Birliği maçını hepimiz erken unuttuk. Perşembe ile Cuma antrenmanlarımızı yaparak derbiye en iyi şekilde hazırlandık. Hocamız teknik, taktik olarak ve motive olarak hepimizi maça iyi hazırladı. Maça biraz durgun başladık ve çok aşırı bir sıcak vardı. Yine de sahada pozisyonları bulan, iyi pas yapan Yalova vardı. Devre arasına 0-0 girdik ama maçı kazanacağımıza emindik. İkinci yarı tamamen oyun kontrolü bizdeydi. İlk golü de bulduk, rakip 10 kişi kalınca maç koptu ve 2-0’lık skorla maçı kazandık” ifadelerini kullandı.

 

“İyi yolda ilerliyoruz”

Çağan Ayatay, YENİDÜZEN’e yaptığı değerlendirmede, Süper Lig hedefleri olduğunu hatırlatarak, şu an için iyi yolda olduklarını dile getirdi. Deneyimli oyuncu; “Bildiğiniz gibi hedefimiz Süper Lig’dir. Şu an için iyi yoldayız. Takım, yönetim ve en önemlisi taraftarımız olarak Süper Lig’e çıkacağımıza inancımız tam. Kendi sahasında son 2 sezonda 1 kez yenilen bir Yalova var. Çok iyi oynuyoruz. Taraftar çok ateşli ve bu da bizi maçlarda inanılmaz motive ediyor. Kadro olarak da çok iyi durumdayız. Her mevkide alternatifli oyuncular var. Özellikle Metin Serdar, Nurican, Yasin gibi genç oyuncular çok istekli ve çok hırslı. Bu da bizi çok rahatlatıyor. Kim oynasa fark etmiyor ve herkes elinden geleni yapıyor diyebilirim. Umarım, sezon sonu bu emeklerin karşılığını alabiliriz” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 1919 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.