“Hedefimiz doğrultusunda çok doğru bir transfer”

“Hedefimiz doğrultusunda çok doğru bir transfer”

Yonpaş Dumlupınar Teknik Direktörü Sedat Devecioğlu, Mehmet Altın transferini değerlendirdi

A+A-

Transfer döneminin en önemli transferine imza atan Yonpaş Dumlupınar, geçtiğimiz gün Yenicami’den Mehmet Altın’ı bonservisli olarak kadrosuna kattı. Sarı kırmızılıların teknik direktörü Sedat Devecioğlu, Mehmet Altın transferini değerlendirdi. Devecioğlu iki, üç yıl içinde belirledikleri şampiyonluk hedefi doğrultusunda Mehmet Altın’ın çok doğru bir transfer olduğunu belirterek “Camiaya hayırlı olmasını dilerim” açıklamasını yaptı.

 

Devecioğlu: “Altın ile her yaş kategorisinde çalıştım. Komple bir oyuncu”

“Mehmet Altın’ın küçük yaştan beri gelişimini takip eden bir antrenörüm” diyen Sedat Devecioğlu, “MTG U15 takımında kiralık oynarken keşfetmiştik ve o yaşta Yenicami’ye transferini yapan antrenör benim. Her yaş kategorisinde kendisi ile çalıştım. Kendisini keşfettiğimiz zaman fiziksel, taktiksel, teknik ve mental açıdan komple bir oyuncu olduğunu fark etmiştik. Zaten genç olmasına rağmen kısa süre içerisinde çok fazla mevkide yararlandık. Her mevkide oynayabilecek kapasitede bir oyuncudur” dedi.

 

“Çok doğru bir transfer”

“Dumlupınar olarak genç oyuncuları takıma katarak ikinci veya üçüncü yıl sonunda şampiyon olma gibi bir hedefimiz vardır. Bu hedef doğrultusunda Mehmet Altın bana göre çok doğru bir transferdir” diyen Devecioğlu, “Ülkede genç yaşına rağmen kendini ispat etmiş, her kupayı kazanmış bir oyuncudur. Camiaya hayırlı olmasını dilerim. Uzun yıllar Dumlupınar'ın en üst seviyede faydalanabileceği bir oyuncu olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 2436 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.